Μόλις λίγες ώρες αφότου η Μαρία Κορινθίου ανακοίνωσε ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο έπειτα από μία επέμβαση, η ίδια έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία φαίνεται στο πλευρό του γιατρού της χαμογελαστή και απόλυτα υγιής.

Με αυτόν τον τρόπο, η Μαρία Κορινθίου θέλησε να ευχαριστήσει τον γιατρό της αλλά και όλους όσοι τη φρόντισαν στο νοσοκομείο. Παράλληλα, η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να περάσει ένα σημαντικό μήνυμα που αξίζει να δώσουμε προσοχή.

Το σημαντικό μήνυμα της Μαρίας Κορινθίου

«Θα το λέω και θα το ξαναλέω: ” Πόσο σημαντικό σε αυτή τη ζωή είναι να περιτριγυρίζεσαι και να μαγνητίζεις ανθρώπους στη ζωή σου που σε αγαπάνε, σε αγκαλιάζουν, σε προσέχουν.”
Ο γιατρός μου, ο εξερετικός γιατρός μου, αγγειοχειρουργός ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
και με αγαπάει, και με πρόσεξε και τον «παίδεψα» και με έκανε περδίκι και θέλω να το μοιραστώ δημόσια πόσο σπουδαίος είναι, και δημόσια να του πω ένα τεράστιο ευχαριστώ!
Ευχαριστώ πολύ πολύ για την αγάπη σου πάνω απ´ολα!

Σύντομα θα σας πω τι είχα….μεγάλο κύμα αγάπης και από όλους εσάς, διαβάζω μερικά μηνύματα( δεν μπορώ ακόμα), θα σας στειλω καρδιές και ευγνωμοσύνη. Και μόνο που με λέτε «Μαράκι μας» …πετάω»

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ