Οπαππούς του αδικοχαμένου Mad Clip μίλησε στον “Πρωινό” και αναφέρθηκε στον χαμό του τράπερ με τη συγκίνησή και τη θλίψη να είναι έκδηλα στο πρόσωπό του.

Ο κύριος Παναγιώτης Αναστασόπουλος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα αντικείμενα αξίας τα οποία κλάπηκαν. Έναν σταυρός αξίας 10 χιλιάδων ευρώ αλλά και το κινητό του τηλέφωνο.

«Δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο πάθος και τέτοια υποδοχή. Δυστυχώς έφυγε νωρίς από τη ζωή και δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το έργο του και να έχει την ευχαρίστηση της νεολαίας που τον είχε ίνδαλμα», ανέφερε για αρχή στον Θάνο Βάγιο.

Για την τελευταία φορά που τον είδε, ο κύριος Αναστασόπουλος είπε: «Τον είδα τελευταία φορά στις 20 Ιουλίου, γιατί μένω στο χωριό. Συναντηθήκαμε και με έβαλε στο αυτοκίνητο που δυστυχώς τον σκότωσε κι όταν έφυγα μου είπε “παππού σ’ αγαπώ” και του είπα “σε λατρεύω”».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του Αρετή, δηλώνοντας: «Παρουσιάστηκε ότι δήθεν τον αγαπά. Ο εγγονός μου την αγαπούσε αλλά αυτή τον πρόδωσε. Η μητέρα του μου είχε πει πως αν οι δυο τους τα χαλάσουν ο Παναγιώτης δεν θα αντέξει. Στον γάμο που ήταν δεν μίλησαν καθόλου».

Σε άλλο σημείο, προσέθεσε: «Με πήρε η μητέρα του και νύφη μου και έκλαιγε. Τη ρωτούσα αν έπαθε κάτι το παιδί και βλέπω στην τηλεόραση ότι το παιδί σκοτώθηκε. Πώς γίνεται; Ο εγγονός μου ήταν οδηγός υψηλής τέχνης».

Όσον αφορά στα αντικείμενα αξίας που εκλάπησαν, τόνισε: «Έλειπε ο σταυρός που μπορεί να κόστιζε 10 χιλιάδες ευρώ και το τηλέφωνό του. Βρέθηκε μόνο το πορτοφόλι του που είχε 8.400 ευρώ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ