Με αφορμή τα όσα σχολίασαν στο ραδιόφωνο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Νάνσυ Αντωνίου και ο Γιώργος Λιανός για την παρουσία του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τάσος Τεργιάκης τοποθετήθηκαν εκ νέου στο Πρωινό.

Ειδικότερα, ο Τάσος Τεργιάκης διευκρίνισε αρχικά ότι «μου έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα για τη χθεσινή μου τοποθέτηση. Μίλησα επί προσωπικού, μίλησα για τα 10 χρόνια που ήμουν εγώ στην Ελένη. Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει γίνει ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Είπα για μένα, μην το μπερδεύετε. Δεν ξέρω τι έχει γίνει. Μίλησα προσωπικά, και να το κλείσουμε το θέμα. Η ερώτησή σου δεν ήταν αν μου κάνανε καψόνια;».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Γιώργος Λιάγκας: «Εγώ θα πω ένα πράγμα. Η Ελένη Μενεγάκη είναι κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια αδιαμφισβήτητα και από εκεί και πέρα, επειδή είναι γάτα στην επικοινωνία, δεν είχε αφήσει ή επιτρέψει να ακουστεί το όνομά της με κάτι αρνητικό. Δεν ξέρω αν είναι αυτό μία δική της επιλογή, ή μία συμφωνία με τον Δημήτρη, ή δε ξέρω αν είναι κάτι που συμφώνησε ο Δημήτρης με την Ελένη και το κανάλι, δεν το γνωρίζω. Ή αν το γνωρίζω δεν μπορώ να συνεισφέρω γιατί το γνωρίζω από εμπλεκόμενο.

Από εκεί και πέρα, η Ελένη ακούσια ή εκούσια μπαίνει σε έναν τηλεοπτικό σχολιασμό και αφήνει το όνομά της να μπαίνει σε μία τηλεοπτική σεζόν.  Είναι η πρώτη φορά που ακούγεται αν έκανε ή δεν έκανε καλά».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ