Τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τη φωτογραφία που δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να φιλιέται με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, σχολίασε σήμερα το πρωί, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής, ξέσπασε κατά του «κοινού θνητού» όπως τον αποκάλεσε που φωτογράφισε τον επιχειρηματία και την παρουσιάστρια σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, αφού όπως δήλωσε το θεωρεί απαράδεκτο.

«Θα πω και κάτι. Ο παπαράτσι κάνει τη δουλειά του και το καταλαβαίνω. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι. Και μετά παίρνει τις εφημερίδες και τα σάιτ και διαπραγματεύεται για να πάρει 1-2 κατοστάρικα. Για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο. Όπως τέτοιο θύμα έπεσε και η κυρία Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της που φιλιόταν δημόσια. Βέβαια πρέπει να είναι υποψιασμένη και η κυρία Μπάρκα, διότι είναι αναγνωρίσιμη. Θα έπρεπε να προσέχει. Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε, δικαίωμά της και δεν το κρίνω… Αλλά ποιο είναι αυτό καλόπαιδο που σήκωσε ένα κινητό και απαθανάτισε ένα φιλί;»

Ο παρουσαστής στη συνέχεια σχολίασε και την τοποθέτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα, που τάχθηκε υπέρ της Κατερίνας Καινούριου και σχολίασε πολύ επικριτικά τη Δανάη Μπάρκα…

«Και θα πω και κάτι. Δεν είναι ότι απαθανάτισε, τράβαγε βίντεο. Είχε το κινητό και τους τράβαγε επί ώρα, είναι τρομακτικό αυτό. Εμένα με τρομάζει. Και πήρε και ο κύριος Γκουντάρας θέση στο θέμα αυτό με μια ανάρτηση. Καλά έκανε, υπό την έννοια ότι στηρίζει την παρουσιάστρια της εκπομπής του».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ