Μία τηλεοπτική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, το μεσημέρι της Κυριακής, στο «Καλύτερα δε γίνεται!» και τη Ναταλία Γερμανού. Ο γνωστός σεφ αναφέρθηκε στη γνωριμία με την σύντροφό του αλλά και στον μονάκριβό γιο του.

«Γνωριστήκαμε μέσα από τα social media. Θα είμαι ειλικρινής, δεν θα πω ότι δεν έστειλα εγώ πρώτος μήνυμα, αλλά δεν θυμάμαι πώς είχε ανοίξει ακριβώς η κουβέντα, τείνει τώρα πλέον να γίνει αυτός ο παραδοσιακός τρόπος. Επειδή γνωριστήκαμε πριν την καραντίνα, στην καραντίνα αρκετές σχέσεις ήρθαν έτσι κοντά. Νομίζω ότι κάναμε πάρα πολλά πράγματα, πάρα πολύ γρήγορα με τη Χρύσα», αποκάλυψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Σε ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού για το πόσο είναι σήμερα ο γιος τους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε: «Σήμερα γίνεται 4 μηνών».

Στο τέλος της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού έδωσε τα δώρα της στον καλεσμένο της, εμπνευσμένα από την αγάπη του για τη μαγειρική και τις μηχανές. Όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αντίκρισε την ξύλινη επιφάνεια κοπής, με την επιγραφή «Ο καλύτερος chef είναι ο μπαμπάς μου», τότε ανέφερε πως θα τη δώσει στον γιο του, αποκαλώντας το όνομά του που θα είναι Κίμωνας.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ