Της Εβελίνας Γεωργιάδου
Έντονος αναβρασμός επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στον χώρο της showbiz , καθώς πολλοί παρουσιαστές έσπευσαν να κατακρίνουν την επιλογή του σεφ να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης του ριάλιτι «Φάρμα».

Την αρχή έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου , όταν ρωτήθηκε για αυτή την απόφαση και απάντησε πώς : «Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου (η επιλογή) . Ξέρω πώς είναι αυτή η φάση του να κάνεις ένα ριάλιτι. Αν τον δω τον άνθρωπο και είναι καλός, ξέρετε ότι ζητάω και συγγνώμη».

Η συνέχεια ήρθε σήμερα με την Ελεονώρα Μελέτη όπου στα πλαίσια της πρωινής της εκπομπής δεν δίστασε να εκφράσει την δυσαρέσκεια και τον θυμό της, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με θυμώνει το γεγονός ότι υπάρχουν επαγγελματίες του είδους και μάλιστα πληθώρα, και κάποιοι από αυτούς τους επαγγελματίες παρουσιαστές μπορεί να μην έχουν και δουλειά αυτή τη στιγμή… Και δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό των ανθρώπων που τον βλέπουν ως έναν εν δυνάμει κεντρικό παρουσιαστή».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Κώστας Τσουρός ο οποίος θεωρεί πως αδικούνται με αυτό τον τρόπο επαγγελματίες του χώρου. Συγκεκριμένα δήλωσε :

«Το παράλογο κατ’ εμέ είναι  ότι από τη στιγμή που υπάρχουν επαγγελματίες παρουσιαστές ή επαγγελματίες άνθρωποι της τηλεόρασης, πώς δίνεις την ευκαιρία σε αυτούς και την δίνεις σε έναν άλλο με άλλη δουλειά;».

Ωστόσο, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος επέλεξε να μείνει σιωπηλός, καθώς δεν απάντησε στις κριτικές  τουλάχιστον μέχρι τώρα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ