Ο ηθοποιός Κούλλης Νικολάου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Ήρθε κι έδεσε” και αναφέρθηκε τόσο στα παιδικά του χρόνια όσο και Στην υποκρισία που βλέπει σε ανθρώπους του χώρου.

Όπως εξομολογείται, έζησε φτωχικά παιδικά χρόνια και υπέστη bullying γι’ αυτό αλλά δεν τον στεναχωρούσε. Συγκεκριμένα, εξηγεί για την παιδική του ηλικία ότι “Περνούσαμε υπέροχα. Ήμασταν φτωχοί αλλά γουστάραμε. Ήμασταν εντελώς στον πάτο. Αλλά και πάλι αυτό το μικρό bullying που υπέστη ήταν μέρος της ζωής. Ήμουν ρακένδυτος, ήμουν στο περιθώριο λόγω φτώχιας, αλλά δεν με έκανε να είμαι δυστυχισμένος”.

Για την υποκριτική συμπεριφορά άλλων ατόμων που εμφανίζονται στον φακό και το ”ψώνιο” που μπορεί να έχουν , δηλώνει ότι ”Με λυπεί να βλέπω ανθρώπους που είναι κάτι άλλο μπροστά από τον φακό και πίσω από τον φακό είναι κάτι άλλο. Εγώ όπως είμαι έτσι μπροστά από την τηλεόραση, έτσι είμαι και πίσω. Αν αρέσω θα αρέσω, αν δεν αρέσω δεν θα αρέσω. Μου έχει τύχει πολλές φορές να είμαι με κάποιον να έχει αυτό το ψώνισμα. Λυπάσαι για αυτή την κατάσταση και παρακαλάς να μην σου προκαλέσει κανένα πρόβλημα στο εργασιακό σου περιβάλλον

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ