Η ‘Αννα Κορακάκη το βράδυ της Τρίτης προχώρησε στη δημοσίευση ενός αιχμηρού κειμένου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο αναφερόταν τους δημοσιογράφους.

Πιο συγκεκριμένα, η Ολυμπιονίκης επέστρεψε πριν περίπου μια βδομάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κάιρο καταφέρνοντας να πάρει το ασημένιο μετάλλιο στα 10 μέτρα με αεροβόλο πιστόλι εξασφαλίζοντας, παράλληλα, τη συμμετοχή της σε τρίτη διαδοχική διοργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων.

Αυτό που την στεναχώρησε, ωστόσο, ήταν ότι κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο την περίμεναν πολύ λίγα άτομα και καθόλου δημοσιογράφοι για να καλύψουν αυτή την επιτυχία της χώρας μας. Έστειλε, έτσι το δικό της μήνυμα γράφοντας :

“Πέντε σε αριθμό (όσοι και οι Ολυμπιακοί κύκλοι)… Τόσοι ήταν εκείνοι που μας υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο, κατά την άφιξή μας στην Ελλάδα από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, απ’ όπου επιστρέψαμε και με μετάλλιο και με πρόκριση για τους ΟΑ “Παρίσι 2024” “,

για να συνεχίσει – “Οι “λίγοι και καλοί” που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα.

Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και “ληστρικών κινήτρων” δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο “φταίει”, που δεν προβάλλονται “τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους”.

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι “σνομπ”. Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα” .

Δείτε το σχετικό post από τον προσωπικό λογαριαμό της Άννας Κορακάκη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ