Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, πολλοί καλλιτέχνες ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους περιοδείες και ανταμώνουν ξανά με το κοινό τους. Μια τέτοια περιοδεία έχει ξεκινήσει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τίτλο ”Ελεύθερος” σε Ελλάδα και Κύπρο και βρίσκεται στα καλύτερα του όσον αφορά την επαγγελματική του ζωή.

Στην προσωπική του ζωή βέβαια, βρίσκεται σε μια άλλη φάση αφού δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο θέλουν τον δημοφιλή τραγουδιστή να έχει χωρίσει οριστικά από την σχέση που διατηρούσε με το μοντέλο Αλεξάνδρα Φωτοπούλου και να κυκλοφορεί ”Ελεύθερος”, όπως τιτλοφορείται το νέο του τραγούδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Real Life”, ο τραγουδιστής και το μοντέλο έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Η συγκατοίκηση κατά τη διάρκεια της δεύτερης καραντίνας δεν εξελίχθηκε όπως την περίμεναν. Αν και η σχέση δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ από τους ίδιους, οι κοινές εμφανίσεις τους έδιναν την εντύπωση ότι υπάρχει κατι σοβαρό μεταξύ τους. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις, αφού σέβονται τα τρία χρόνια που πέρασαν μαζί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ