Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι καλεσμένος σήμερα του Θέμη Γεωργαντά στο «After Dark» και παραδέχεται ότι εδώ και χρόνια παλεύει να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα.

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη χειμαρρώδη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Αργυρού στον Θέμη Γεωργαντά προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», αρκετές ώρες πριν το «After Dark» βγει στον αέρα. Ένα απόσπασμα στο οποίο ο δημοφιλέστατος τραγουδιστής αναφέρεται στην προσωπική του ζωή, την οποία κρατά πεισματικά από την αρχή της καριέρας του μέχρι σήμερα μακριά από τα φώτα.

Όπως παραδέχεται στον Θέμη Γεωργαντά, έχει καταναλώσει… πολλή ενέργεια για να καταφέρει κάτι τέτοιο: «Με δυσκολία έχω καταφέρει να κρατήσω την προσωπική μου ζωή μακριά από τα φώτα όλα αυτά τα χρόνια. Το σημαντικό είναι να μπορέσεις να βρεις και τον άνθρωπο που θα μπορεί να καταλάβει όλη αυτή τη συμπεριφορά. Δε φταίει ο συγκεκριμένος άνθρωπος που εσύ έχεις στήσει όλη αυτή την κατάσταση, Βέβαια, έτσι σε γνώρισε. Αλλά, όταν είσαι σε μια σχέση πρέπει και οι δυο να κάνουν πίσω, και να βρεθεί μια ισορροπία», λέει ο Αργυρός.

O Κωνσταντίνος Αργυρός μιλά για τις επιλογές που έχει κάνει στην προσωπική του ζωή στο «After dark» του Θέμη Γεωργαντά. (Photo: Instagram/argiros_konstantinos)

Από την άλλη, βέβαια, τονίζει πως κατανοεί την επιθυμία του κόσμου να μαθαίνει περισσότερα για την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών που θαυμάζει. «Είναι πάρα πολύ λογικό, οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις των ανθρώπων οι δημοσιογράφοι να ασχολούνται και να αρέσει και στον κόσμο». Ο ίδιος, όμως, έχει επιλέξει, όπως λέει, ένα διαφορετικό τρόπο ζωής και έκφρασης.

«Επειδή εγώ έχω χτίσει την καριέρα μου με το να δείχνω ποιος είμαι συναισθηματικά με μουσική και στίχους, προσπαθώ να συνεχίσω να το κάνω αυτό. Τώρα, αν κάποια στιγμή με βρούνε με κάποια κοπέλα, δε θα κρυφτώ, δε ζούμε σε φυλακή, για όνομα του Θεού», λέει χαρακτηριστικά.

κωνσταντίνος αργυρός
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο… εξομολογητήριο του «After dark».

Σε άλλο σημείο του αποσπάσματος που προβλήθηκε στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, ο Αργυρός ξεκαθαρίζει πως: «Όταν αποφασίσω να κάνω το μεγάλο βήμα στη ζωή μου, εκεί νομίζω ότι εντάξει, θα το μοιραστώ με όλο τον κόσμο. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Τέλος, αποκαλύπτει και ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό από την εφηβεία του, με μια κίνηση που έκανε απέναντι στην τότε κοπέλα του: «Όταν ήμουν στο Λύκειο και δεν είχα χρήματα να πάω να βρω την κοπέλα μου, επέλεξα να πάρω μια σοκολάτα, της έγραψα μια αφιέρωση και πήγα με τα πόδια να της τη δώσω», λέει χαρακτηριστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ