Συνέντευξη στην Νατάσα Αλεξάνδρου και στο “Beautiful People” παραχώρησε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου!

Η παρουσιάστρια μίλησε για την καριέρα, την καραντίνα, την οικογένεια, την προσωπική ζωή, ενώ δεν δίστασε να κάνει και αποκαλύψεις. Ερωτηθείς για το κίνημα που ξεσηκώθηκε στην Ελλάδα με τίτλο #metoo, η ίδια δεν δίστασε να πάρει θέση και να τοποθετηθεί.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως κατά την αρχή της καριέρας της στο μόντελινγκ… είχε βιώσει παρενόχληση στην Ελλάδα, περιστατικό το οποίο την έκανε να πάρει την απόφαση να τα αφήσει όλα και να επιστρέψει πίσω στην Κύπρο.

Όπως ανέφερε:

“[…] Στην Ελλάδα μου έτυχε πολύ έντονα όταν πήγα να δουλέψω ως μοντέλο. Και εκεί τα παράτησα και ήρθα στην Κύπρο , γι’ αυτό και μπήκα με πολλή αφοσίωση στον χώρο του μόντελινγκ στην Κύπρο και είπα πλέον ότι θα υπάρξει μία σωστή σχολή που στόχος της είναι να ασχοληθεί με τη μόδα, με τη θηλυκότητα, με την αγάπη προς τη γυναίκα […]

Συγκεκριμένα είχα να πάω σε μία δουλειά και πήγα με τον αδερφό μου, δεν του επέτρεψαν να μπει μέσα. Την επόμενη με πήρε το πρακτορείο και διέκοψε τη συνεργασία από τη στιγμή που πήγα στη δουλειά με τον αδερφό μου. Και ήμουν μόλις 18 χρονών. Άλλαξα πρακτορείο, ξανάζησα τα ίδια, είπα ότι δεν υπάρχει σωτηρία και ήρθα πίσω”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ