Αναπάντεχα αποχώρησε η δημοφιλής ερμηνεύτρια Κωνσταντίνα από σχήμα που εμφανιζόταν μαζί με τη Σαμπρίνα και τον Κωνσταντίνο Μάνη, στο Argi’s House, το νυχτερινό μαγαζί που διατηρεί ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, στη Γλυφάδα. Η Κωνσταντίνα αποχώρησε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στους δημοσιογράφους και όπως εικάζεται φαίνεται να ενοχλήθηκε από την αφίσα του μαγαζιού, στην οποία φαίνεται σε κεντρική θέση όχι εκείνη, αλλά η Σαμπρίνα.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Παπαργυρόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Mega Kαλημέρα» για την αιφνίδια αποχώρηση: «Δεν ξέρω πώς να το ερμηνεύσω αυτό, να το πω κακιά στιγμή; Προσπάθησα να μιλήσω μαζί της, αλλά δεν κατάλαβα. Πιστεύω ότι τις επόμενες ώρες θα βρεθεί μια λύση. Με τις αφίσες έχω τραβήξει 50 χρόνια τον αλίμονο με τους καλλιτέχνες».

Η Σαμπρίνα με τη σειρά της δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Μου είπαν ότι κάτι συνέβη, αλλά επειδή δεν έχω μιλήσει με την Κωνσταντίνα και δεν ξέρω τι έχει συμβεί, νομίζω ότι θα λυθεί. Η ίδια αφίσα ήταν και την προηγούμενη εβδομάδα, ότι είναι θα λυθεί. Είναι η πρώτη φορά που συνεργαζόμαστε, ούτε είχαμε κάποιο θέμα μεταξύ μας. Ήταν πολύ καλή η σχέση μας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ