Ο Δημήτρης Ουγγαρέος βρέθηκε τη νύχτα της Παρασκευής καλεσμένος του Κωστή Μαραβέγια στη μουσική εκπομπή «Δυνατά» στην ΕΡΤ. Ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του.

Για αυτό και παρακολούθησε ένα βίντεο στο οποίο αγαπημένα του πρόσωπα μιλούσαν για εκείνον. Ανάμεσα τους και οι ραδιοφωνικοί του συνοδοιπόροι, Σταμάτης Ντιν Νταν και η Ιωάννα Λαϊου οι οποίοι και προχώρησαν απρόσμενα σε μια δήλωση που… μάλλον δεν περίμενε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

«Η δεύτερη είδηση για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που πραγματικά δεν θα την πιστέψει κανείς αλλά θα ταράξει τα blogs στην Ελλάδα και ίσως και στο εξωτερικό είναι ότι… ο Ουγγαρέζος έχει να κάνει σεξ δυόμισι χρόνια! Τα τελευταία δυόμισι χρόνια» τόνισε με χιούμορ ο Σταμάτης Ντιν Νταν με τον παρουσιαστή στο πλατό να κρύβει με χαμόγελο το πρόσωπο του.

Κάτι που, ωστόσο, δεν διέψευσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συνομιλώντας με τον Κωστή Μαραβέγια! «Ερωτικά προφανώς, από ότι είπε και ο Σταμάτης, δεν τα έχω ίσως σκαρώσει καλά» πρόδωσε με χαμόμεγελο.

Δείτε όσα είπε αλλά και την συνήθειά του κάθε Κυριακή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ