Η μητέρα του Κρις Ροκ μίλησε για το περιβόητο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στα Όσκαρ του 2022 και πήρε θέση δημόσια για το περιστατικό που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις και οδήγησε τον star στον αποκλεισμό από τα βραβεία για 10 ολόκληρα χρόνια.

«Όταν ο Γουίλ χαστούκισε τον Κρις, μας χαστούκισε όλους», είπε η Ρόζαλι Ρόουζ Ροκ στον ειδησεογραφικό σταθμό WIS-TV της Νότιας Καρολίνας, σηματοδοτώντας την πρώτη της συνέντευξη μετά το περιστατικό στις 27 Μαρτίου. «Αλλά με χαστούκισε πραγματικά. Γιατί όταν πληγώνεις το παιδί μου, με πληγώνεις».

Γουιλ Σμιθ

Η 77χρονη παραδέχτηκε ότι, όπως πολλοί θεατές στο σπίτι, αρχικά νόμιζε ότι το τηλεοπτικό χαστούκι ήταν σκηνοθετημένο. Ανέφερε μάλιστα ότι μόλις ο Γουιλ Σμιθ «άρχισε να χρησιμοποιεί αισχρότητες» συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν κάτι ψεύτικο.

Η Ρόουζ ρωτήθηκε επίσης στη συνέντευξη τι θα ήθελε να πει στον Σμιθ σήμερα εάν οι δυο τους μπορούσαν να συνομιλήσουν. «Δεν έχω ιδέα τι θα έλεγα εκτός από το “Τι στο καλό σκεφτόσουν;”. Γιατί το έκανες”. Ο Κρις θα μπορούσε να είχε κάνει πίσω και να πέσει, και πραγματικά θα μπορούσες να σου περάσουν χειροπέδες. Λοιπόν, δεν το σκέφτηκες“».

Η μητέρα του κωμικού Κρις Ροκ υπογράμμισε: «Ο Κρις τα πάει καλά» τώρα, αλλά ακόμα επεξεργάζεται όλα όσα συνέβησαν», ενώ τόνισε ότι η αντίδραση της Τζάντα Πίνκετ μπέρδεψε αρκετούς, καθώς φάνηκε να γελά με τον αστεϊσμό του κωμικού για το ξυρισμένο κεφάλι της.

photos: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ