Νέες αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Γουίλ Σμιθ, μέσα από το βιβλίο του “Will”, αφού ο ηθοποιός είναι άκρως αποκαλυπτικός στις σελίδες του.

Ο χολιγουντιανός star, λοιπόν, εκτός των άλλων προσωπικών εξομολογήσεων, ανέφερε ότι λόγω του χωρισμού του από σύντροφό του στο παρελθόν, αντί να πέσει στα πατώματα, έγινε “ύαινα του σεξ”, και έκανε τόσο πολύ που το σώμα του αντιδρούσε με εμετό.

Χρειάζομαι απεγνωσμένα ανακούφιση, αλλά καθώς δεν υπάρχει χάπι για ραγίσματα, κατέφυγα στα ομοιοπαθητικά φάρμακα των αγορών και της αχαλίνωτης σεξουαλικής επαφής”, γράφει ο Γουίλ Σμιθ. “Μέχρι αυτό το σημείο της ζωής μου, είχα κάνει σεξ μόνο με μία γυναίκα εκτός από τη Melanie, αλλά τους επόμενους μήνες, έγινα ύαινα”.

Προφανώς, αυτό δεν μπορούσε να το διαχειριστεί το “μέσα” του, και το σώμα του ανέπτυξε μια “ψυχοσωματική αντίδραση” στην εκσπερμάτιση.

Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες και ήταν τόσο απαράδεκτο για τον πυρήνα της ύπαρξής μου, που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στο να έχω έναν οργασμό. Κυριολεκτικά με έκανε μερικές φορές να κάνω εμετό”.

Παρά, όμως, τις αρνητικές αντιδράσεις του οργανισμού του στο σεξ, ο Γουίλ Σμιθ συνέχισε να συνευρίσκεται με διάφορες γυναίκες με την ελπίδα ότι θα θεραπεύσουν τη στενοχώρια του.

«Σε κάθε περίπτωση, όμως, ήλπιζα στον Θεό αυτή η όμορφη άγνωστη να ήταν εκείνη που θα με αγαπούσε, που θα έκανε αυτόν τον πόνο να φύγει», εξηγεί. «Αλλά πάντα, ήμουν εκεί, λυσσασμένος και άθλιος. Και το βλέμμα στα μάτια των γυναικών βάθυνε ακόμη περισσότερο την αγωνία μου».

Ο Γουίλ Σμιθ παντρεύτηκε τη Sheree Zampino το 1992, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 1995 και στη συνέχεια παντρεύτηκε τη σύζυγό του Τζάντα Πίνκετ, με την οποία έχει ανοιχτή σχέση.

«Πίναμε κάθε μέρα, κάναμε σεξ πολλές φορές κάθε μέρα για τέσσερις συνεχόμενους μήνες. Άρχισα να αναρωτιέμαι αν αυτός ήταν διαγωνισμός. Είτε έτσι είτε αλλιώς, όσον αφορά εμένα, υπήρχαν μόνο δύο πιθανότητες: θα ικανοποιούσα αυτή τη γυναίκα σεξουαλικά ή θα πέθαινα προσπαθώντας», αναφέρει στο βιβλίο του “Will”.

https://www.instagram.com/reel/CWL7GHgIUq3/?utm_source=ig_embed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ