Καταπέλτης η Έλεν Ακρίτα σε ανάρτηση της σχετικά με τα ροζ βίντεο πολιτικών της κυβέρνησης, που απειλέι να δημοσιοποιήσει ο Μένιο Φουρθιώτης και έχει δημιουργήσει σάλο στο πανελλήνιο.

Η καταξιωμένη συγγραφέας τονίζει, πως πρέπει να εστιάσουμε περισσότερο στο πρόβλημα που μαστίζει τη χώρα μας την τελευταία χρονική περίοδο,  παρά στο ότι οι συγκεκριμένες απειλές αφορούν άτομα της κυβέρνησης, διότι και αυτοί είναι άνθρωποι, και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κάνει κάτι τέτοιο σε κανέναν απολύτως.

Η αγανακτισμένη ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Κάτι για τα ροζ βίντεο με τα οποία απειλεί ΝΔκρατες πολιτικούς ο Φουρθιωτης.

Αν η πράξη και η βιντεοσκόπηση της πραγματοποιήθηκαν εν γνώσει των συναινούντων ενηλίκων, το θέμα αφορά μόνο τους συμμετέχοντες και κανέναν άλλο. Δεν αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο και θα σταθούμε αντίθετοι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων του οποιουδήποτε.

Εάν μάλιστα το υλικό είναι ‘παρανόμως κτηθέν’ τότε, η δημοσιοποίηση του διώκεται ποινικά. Και ο Φουρθιωτης θα κληθεί να καταθέσει πως τα βίντεο αυτά βρέθηκαν στην κατοχή του.

Αυτό που ενδιαφέρει την κοινή γνώμη ειναι αν υπάρχουν παράνομες σεξουαλικές (πχ ανήλικοι, θύματα trafficking) ή οικονομικές συναλλαγές με στελέχη της ΝΔ.

Αν δεν υπάρχουν, δεν πέφτει λόγος σε κανέναν από μας τι κάνουν οι άνθρωποι στο κρεββάτι τους.

Διότι είναι άλλο το πολιτικό σκάνδαλο κι άλλο οι κρεμασμένες στα μανταλάκια σωβρακοφανέλες που συντηρούν την ηδονοβλεπτική περιέργεια και τον κιτρινισμό του κοινού.

Εκεί εμείς θα σταθούμε απέναντι στον Φουρθιωτη και στον κάθε Φουρθιωτη και αταλάντευτα στο πλευρό των εκβιαζόμενων πολιτικών προσώπων.

Για να μην ξεχάσουμε κι αυτά που ξέραμε δηλαδή.

Και για να μην γίνουμε ακούσιοι ή εκούσιοι συνένοχοι ενός υπόδικου συμπολίτη μας.»

 

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

 

«Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για την 24χρονη στη Θεσαλλονίκη

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ενώ για την υπόθεση έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Έτσι θέση για το συγκεκριμένο θέμα θέλησε να πάρει και η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία κατά καιρούς σχολιάζει μέσα από τα social media θέματα της επικαιρότητας.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μία ειρωνική ανάρτηση προκειμένου να χλευάσει όλους αυτούς που θεωρούν ότι για τον βιασμό φταίει το ίδιο το θύμα.

«Τι δουλειά είχαν οι βιαστές στο πενταστερο; Μήπως πήγαιναν γυρεύοντας; Ξέρουμε τι φορούσαν; Ήταν προκλητικά ντυμένοι; Γονείς δεν έχουν να τους μαζέψουν;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ