Στο ιστορικό σπίτι της Έλενας Ακρίτα στη Φιλοθέη κλείνει ο φετινός κύκλος τoυ βραβευμένου talk-show «TET-A-TET στον ALPHA». Ο Τάσος Τρύφωνος συναντά τη γνωστή δημοσιογράφο και συγγραφέα, όπου αποκαλύπτει μέχρι και ποιος είναι ο Νο1 στόχος «δολοφονίας χαρακτήρα» στην Ελλάδα.
Την Κυριακή 11 Ιουλίου στις 19:10 στον ALPHA Κύπρου, ο δημοφιλής παρουσιαστής κάνει φινάλε της σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και με μια πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Η Έλενα Ακρίτα, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποδέχεται τον Τάσο Τρύφωνος στο ιστορικό της σπίτι στη Φιλοθέη και μιλάει για όλα σε μια συνέντευξη που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι τηλεθεατές θα ακούσουν τι αποκαλύπτει για τον πατέρα της, Λουκή Ακρίτα, γιατί ισχυρίζεται ότι είναι ο Νο1 στόχος «δολοφονίας χαρακτήρα» και τι λέει για το ελληνικό #metoo; Παράλληλα, αναφέρεται στην τριαντάχρονη πάλη της με την κατάθλιψη, στα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια της όταν έγραφε τις μεγάλες της τηλεοπτικές επιτυχίες και για ποιο λόγο αυτοαποκαλείται «αριστερή βορείων προαστίων»;

Ο Τάσος Τρύφωνος ανανεώνει το ραντεβού του με τους τηλεθεατές στη νέα σεζόν. Κάνει ένα μικρό διάλειμμα, για να επιστρέψει με νέο κύκλο εκπομπών, όπου θα συνεχίζει να συναντά δημοφιλή πρόσωπα και σπουδαίες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό, αθλητικό και επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου και της Ελλάδας. Άνθρωποι που διαπρέπουν στο χώρο τους, άνθρωποι που θαυμάζουμε, άνθρωποι που έγραψαν ιστορία και άνθρωποι που έχουν κάτι σημαντικό να πουν, έρχονται «TET-A-TET» με τον αγαπημένο δημοσιογράφο και παρουσιαστή.

«TET-A-TET στον ALPHA»  Κυριακή 11 Ιουλίου στις 19:10

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ