Η Κιμ Καρτάλ δεν απουσιάζει τελικά από το reboot του «Sex & The City» σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους εκατομμύρια τηλεθεατές της σειράς. Η περιβόητη Σαμάνθα Τζόουνς εμφανίστηκε στην μικρή οθόνη μόλις για 75 δευτερόλεπτα και χωρίς να μοιραστεί ούτε μια κοινή σκηνή με τις πρώην φίλες της.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν διεθνή μέσα, η επιστροφή της ηθοποιού στον εμβληματικό ρόλο αύξησε το κόστος του επεισοδίου κατά 1 εκατομμύριο δολάρια, όση δηλαδή ήταν η αμοιβή της Κιμ.

Οι απαιτήσεις, όμως, της ηθοποιού δεν περιορίστηκαν στο οικονομικό σκέλος, αλλά επεκτάθηκαν και στην εικόνα της. Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός ζήτησε το styling της να επιμεληθεί η λατρεμένη Πατρίτσια Φιλντ, με την οποία εξακολουθούν να συνεργάζονται. Η βραβευμένη ελληνοαμερικανίδα στυλίστρια αρχικά αρνήθηκε, καθώς εκείνη την εποχή το πρόγραμμα της αρκετά βεβαρημένο με το «Emily In Paris».

Ωστόσο, ο παραγωγός της σειράς κατάφερε να την πείσει. Η Φιλντ επέλεξε για την μονόλεπτη εμφάνιση της Κιμ Καρτά στο «And Just Like That…» ένα κόκκινο φόρεμα, ένα λαμπερό παλτό και μία υπερμεγέθη πράσινη τσάντα. Η Καρτάλ επέμεινε, επίσης, το μακιγιάζ της να γίνει από τη διάσημη Kyra Panchenko και τα μαλλιά της από τον Ryan Trygstad, τα μοναδικά άτομα που εμπιστεύεται για τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ