Στην πρεμιέρα του reboot του “Sex and the City, And Just Like That…”, η Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) αποχαιρέτησε τον έρωτα της ζωής της Mr. Big (Chris Noth) αφού υπέστη θανατηφόρο καρδιακό επεισόδιο. Και παρόλο που ο Noth επρόκειτο να εμφανιστεί σε μια σκηνή αναδρομής στο φινάλε της σεζόν, το εν λόγω υλικό δεν θα προβληθεί, σύμφωνα με το TVLine.

Η απόφαση της “HBO Max” να πετάξει αυτή τη σκηνή, την οποία η Parker και ο Noth γύρισαν μαζί στο Παρίσι, έρχεται τρεις εβδομάδες μετά τις κατηγορίες σε βάρος του για σεξουαλική επίθεση. Μετά τους ισχυρισμούς, τους οποίους ο ηθοποιός αρνείται, ο Chris Noth απολύθηκε από το talent agency που ανήκε και απομακρύνθηκε από τον ρόλο του στο “The Equalizer” του CBS.

Στο φινάλε της σεζόν, η Carrie ταξιδεύει στη γέφυρα “Pont des Arts” του Παρισιού για να σκορπίσει τις στάχτες του Big στον ποταμό Σηκουάνα. Το επεισόδιο επρόκειτο να περιλαμβάνει μια σκηνή φαντασίας στην οποία ο Big εμφανίζεται στην Carrie στη γέφυρα. Εκεί άλλωστε είχε αντιληφθεί ότι η Carrie είναι η μία και μοναδική για εκείνον.

Σύμφωνα με πηγές του TVLine, η ομάδα της σειράς αποφάσισε τελικά πως το ελάχιστο υλικό που είχε τραβήξει ο Chris Noth με την Parker «δεν ήταν αναπόσπαστο μέρος» και ότι «το φινάλε δεν ήταν “κλειδωμένο” μέχρι τη στιγμή που οι κατηγορίες κατά του Noth δημοσιοποιήθηκαν».

Στις 16 Δεκεμβρίου, το The Hollywood Reporter δημοσίευσε ισχυρισμούς ότι ο 67χρονος ηθοποιός είχε κακοποιήσει σεξουαλικά δύο γυναίκες, μια το 2004 και μια ακόμα το 2015.

Ο Chris Noth είχε εκδώσει ανακοίνωση στο Ε! που υποστήριζε: «Οι κατηγορίες εναντίον μου από άτομα που γνώρισα πριν από χρόνια, ακόμη και δεκαετίες, είναι κατηγορηματικά ψευδείς. Αυτές οι ιστορίες θα μπορούσαν να ήταν πριν από 30 χρόνια ή πριν από 30 ημέρες. Οι συναντήσεις ήταν συναινετικές. Είναι δύσκολο να μην αμφισβητηθεί ο χρόνος που βγαίνουν αυτές οι ιστορίες. Δεν ξέρω με βεβαιότητα γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια τώρα, αλλά ξέρω αυτό: Δεν επιτέθηκα σε αυτές τις γυναίκες».

Ώρες αργότερα, η ηθοποιός Zoe Lister-Jones μίλησε για τη δική της εμπειρία, δηλώνοντας ότι ήταν «σταθερά σεξουαλικά ανάρμοστος με μια συνάδελφο του» και υποστήριξε ότι ήταν «μεθυσμένος στα γυρίσματα» στα γυρίσματα του “Law & Order”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ