Κι εκεί που περιμέναμε τον Kanye West να ανακυρηχθέι billionaire, τα πάντα ανατρέπονται. Ένα άλλο μέλος της οικογένειας πήρε τον τίτλο και μάλιστα με διαφορά.

Ο λόγος φυσικά για τη σύζυγό του και δημοφιλή reality star, Kim Kardashian, η οποία  και επίσημα πια ανακηρύχθηκε δισεκατομμυριούχος. Το Forbes ανακοίνωσε την ένταξή της στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του κόσμου για πρώτη φορά χθες, αναφέροντας τις δύο προσοδοφόρες επιχειρήσεις της, KKW Beauty and Skims, καθώς και μετρητά από το «Keeping Up With the Kardashians» αλλά και πολλές άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες που έχει ήδη συνάψει.

 

Η αξία της Kim αυξήθηκε από 780 εκατομμύρια δολάρια τον Οκτώβριο σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια. H reality star ξεκίνησε το KKW Beauty το 2017 αφού είδε την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η εταιρεία καλλυντικών της αδερφής της, Kylie Jenner, Kylie Cosmetics.

Η 40χρονη celebrity προχώρησε στην πώληση του 20% της KKW Beauty στην Coty για 200 εκατομμύρια δολάρια, που έφτασε την αξία της εταιρείας της σε 1 δισεκατομμύριο δολάρια.

Η Kim ξεκίνησε την εταιρεία Shapewear Skims το 2019, η οποία μέσα στην πανδημία εκτοξεύθηκε, καθώς η loungewear συλλογή της βρήκε πρόσφορο έδαφος, από την ανάγκη των γυναικών να φορούν πιο άνετα ρούχα  ενώ βρίσκονταν σε καραντίνα. Η Kardashian κατέχει το πλειοψηφικό μερίδιο στην εταιρεία, η οποία όμως δεν έχει αποκαλύψει τα έσοδά της, όπως ανέφερε το Forbes. Όταν η Kim φιλοξενήθηκε στο εξώφυλλο του Forbes για πρώτη φορά, είχαν γράψει για εκείνη συγκεκριμένα: «Όχι και τόσο κακό, για ένα κορίτσι που δεν έχει ταλέντο».

Η λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes δέχτηκε πολλά πυρά όταν ονόμασε τη Jenner, τώρα 23 ετών, ως τη νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχο. Οι επικριτές του περιοδικού δεν μπορούσαν να δεχτούν τον όρο «αυτοδημιούργητη», καθώς η Jenner μεγάλωσε στην ήδη πλούσια οικογένεια των Kardashian-Jenner.

 

 

 

Πηγή: queen.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ