Η North West, κόρη της Kim Kardashian και του Kanye West, είναι ένα αγαπημένο παιδί των χρηστών των social media καθώς με τις ατάκες της γίνεται viral και προκαλεί γέλιο σε όσους την παρακολουθούν.

Αυτές τις ημέρες, βρέθηκε με τη μητέρα της στο Παρίσι για την επίδειξη μόδας του Jean Paul Gaultier κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας μόδας. Για άλλη μια φορά, κατάφερε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της, αφού έκανε μια απίστευτη κίνηση προς τους φωτογράφους. Κατά τη διάρκεια της επίδειξης μόδας, η μικρή North West σήκωσε ένα χαρτί στο οποίο έγραφε «Stop» και το έστρεψε προς τους φωτογράφους απέναντί της οι οποίοι τη φωτογράφιζαν θέλοντας να τους πει να επικεντρωθούν στην επίδειξη μόδας κι όχι στην ίδια.

Η Κιμ Καρντάσιαν απαντώντας για την κίνηση της κόρης της είπε: «Όποιος ξέρει την North, γνωρίζει πόσο αστείο βρίσκει το τελευταίο. Η North, υποθέτω, κουράστηκε με τους ανθρώπους που την φωτογραφίζουν οπότε έγραψε στην πρόσκλησή της “STOP”, τη σήκωσε ψηλά και ήθελε απλά να επικεντρωθούν στην επίδειξη». 

Δείτε την φωτογραφία:

«Ως μητέρα είμαι τόσο ευγνώμων που αρέσει στην κόρη μου να έρχεται μαζί μου στα επαγγελματικά ταξίδια και μπορώ να την φέρνω και να δημιουργώ αυτές τις αναμνήσεις μαζί της», πρόσθεσε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ