Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα, η Κιάρα Φεράνι και ο ράπερ Fedez, φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους υστερα από 5 χρόνια γάμου και δύο παιδιά.

Οι σχέσεις του ζευγαριού είχαν ψυχρανθεί από το περσινό Sanremo -όπου ο ράπερ δέχθηκε ένα φιλί στο στόμα από έναν συνάδελφό του επί σκηνής. Τότε η διάσημη Ιταλίδα Influencer σε δηλώσεις της είχε αποκαλύψει ότι την στεναχώρησε το περιστατικό καθώς ο σύζυγός της την επισκίασε αφού η ίδια ήταν μία από τις παρουσιάστριες, κάτι που ήταν ήδη στρεσογόνο για εκείνη.

«Από το περσινό Sanremo, (είχαν καβγαδίσει) η ιστορία αγάπης μεταξύ τους είχε πέσει στα βράχια, αλλά η Influencer είχε αναβάλει κάθε υποχρέωση, για να είναι κοντά στον άρρωστο σύζυγό της. Όταν βρέθηκε σε μπελάδες εκείνη όμως, ο Φέντεζ ήταν λιγότερο υποστηρικτικός, κατηγορώντας την για το γεγονός ότι τα νομικά της προβλήματα επηρέαζαν και τη δική του επιχείρηση. Ένα παιχνίδι αλληλοκατηγοριών στο οποίο ο Fedez ανέβασε τους τόνους, ενώ εκείνη προσπαθούσε να κρατήσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Στη συνέχεια ο ράπερ έφυγε στο Μαϊάμι με τη βοηθό του και τελικά έφυγε από το σπίτι» γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ