Η Κατερίνα Ζαρίφη πριν από λίγους μήνες αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της και να χάσει κάποια κιλά.

Αφού νόσησε με κορονοϊό, η ηθοποιός και παρουσιάστρια έχασε περίπου 20 κιλά και αυτό το κατάφερε με ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.

Αν θέλετε λοιπόν να μάθετε με ποιον τρόπο κατάφερε η Κατερίνα Ζαρίφη να χάσει 20 κιλά και το εύκολο tip που την βοήθησε, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Κατερίνα Ζαρίφη: Ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να χάσει 20 κιλά

Η Κατερίνα Ζαρίφη σε αρκετές συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει πως αφότου νόσησε με κορονοϊό, κατάφερε να χάσει περίπου 20 κιλά με μερικούς απλούς τρόπους.

Όπως έχει αναφέρει η ίδια δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη δίαιτα, απλά ξεκίνησε να προσέχει τα γεύματά της και έκοψε το λιπαρό φαγητό.

Επιπλέον ένα εύκολο tip που ακολούθησε η Κατερίνα Ζαρίφη, ήταν πως σταμάτησε να τρώει junk food και επικεντρώθηκε κυρίως σε υγιεινές τροφές.

«Εγώ μετά τον κορωνοϊό, επειδή το στομάχι ήταν έτσι κι έτσι, σταμάτησα να τρώω junk food και είπα όσο τρέχω στη δουλειά δεν θα επιβαρύνω τον εαυτό μου με βαρύ, λιπαρό φαγητό. Όταν στεναχωριέμαι μου αρέσει να το ζω. Γενικά είμαι XL σε όλες μου τις εκφάνσεις. Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορωνοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι’ αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα. Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ενώ στη συνέχεια εξήγησε πως το μυστικό μιας επιτυχημένης δίαιτας είναι να τη “βαφτίσεις” διατροφή, ενώ συμβούλεψε τις γυναίκες που επιθυμούν να αδυνατίσουν να απευθυνθούν σε κάποιον ειδικό.

«Το μυστικό μιας πετυχημένης δίαιτας είναι να την βαφτίσεις διατροφή και όχι δίαιτα. Αν κάνεις ένα στραβοπάτημα μη σε πάρει από κάτω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. «Είμαι πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που παίρνει βάρος, χάνει βάρος. Αυτήν τη στιγμή είμαι μείον 18 κιλά. Δεν έχω κάποιον συγκεκριμένο διατροφολόγο ή διατροφή που ακολουθώ. Να πω στα κορίτσια ότι αν θέλουν να το κάνουν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ειδικού».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ