Την συνέντευξη, η οποία ποτέ δεν πραγματοποιήθηκε, αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Πέμπτης στον Alpha. Μια συνέντευξη που θα έπρεπε να είχε λάβει χώρα την περασμένη Κυριακή στην Κιβωτό του κόσμου με πρωταγωνιστή τον πατέρα Αντώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το σχετικό θέμα που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο, η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «την Παρασκευή που είχαμε εδώ φιλοξενήσει τον πατέρα Αντώνιο, δεσμεύτηκε στον τηλεοπτικό αέρα και τον παρακάλεσα εγώ να πάω την Κυριακή να κάνουμε μια συνέντευξη. Με το που τελειώνει η εμφάνιση του στην εκπομπή, συνομιλούμε με τον άνθρωπο που είναι δίπλα του και συμφωνήσαμε την ώρα για την Κυριακή. Μέχρι το Σάββατο το βράδυ πολύ αργά συνομιλούσαμε κανονικά και γω και οι συνεργάτες μου με τον άμεσο συνεργάτη του πατέρα Αντώνιου».

«Τελευταία στιγμή, όμως, λόγω του ντόρου που είχε γίνει, πήρε τηλέφωνο και είπε, «θεωρούμε ότι οι τηλεοπτικές εμφανίσεις μας έχουν κάνει κακό και από εδώ και πέρα σταματάμε» οποιαδήποτε τηλεοπτική εμφάνιση» συμπλήρωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγική της εκπομπής στον Alpha.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ