Κανονικά επέστρεψε η Κατερίνα Καινούργιου στο πόστο της, μετά το ξέσπαμα που είχε στον αέρα της εκπομπής, ζητώντας συγγνώμη για την αποχώρησή της.

«Εδώ είμαι αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Με συγχωρείτε, συγγνώμη, είχαμε μια προσωπική διαφωνία. Ήθελα λίγο να τη λύσω. Όλα καλά, με συγχωρείτε που αποχώρησα, αλλά συμβαίνει, προκειμένου να με βλέπετε έτσι νευριασμένη και στεναχωρημένη. Όπως λέει και ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από το πλατό τον τελευταίο καιρό. Σας ευχαριστώ πολύ και με συγχωρείτε» ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας της Super Κατερίνα.

Διαβάστε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε στον αέρα της εκπομπής

Με αφορμή ένα βίντεο του Λάκη Λαζόπουλου, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να αναφέρει ότι έχει στεναχωρηθεί με κάτι που ο ηθοποιός είπε για την ίδια. Μια παρατήρηση όμως που της έγινε από το κοντρόλ, στάθηκε αφορμή να βγει εκτός εαυτό και να αποχωρήσει από το πλατό πετώντας το ακουστικό της.

Αμέσως έπεσαν διαφημίσεις, ενώ η Κατερίνα Καινούργου δεν επέστρεψε στη θέση της μετά της διαφημίσεις, αλλά χρειάστηκε να περάσουν και σε δεύτερο διαφημιστικό διάλειμμα λίγο αργότερα για να επιστρέψει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ