Η Κατερίνα Γκαγκάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο hernews.gr  και την Βιβή Μπουγιούρα  έκανε διάφορες αποκαλύψεις σχετικά για την επιθυμία της να υιοθετήσει παιδί και δεν δίστασε να σχολιάσει την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Διαβάστε συγκεκριμένα τι απάντησε από τις σχετικές ερωτήσεις:

Πως σας φάνηκε η φετινή τηλεοπτική σεζόν;
Είναι μια μεταβατική περίοδος για την τηλεόραση. Σε 2 χρόνια θα φανεί που θα «κάτσει» όλο αυτό που έχει συμβει. Είναι ένα συνονθύλευμα αγωνίας. Να εκμεταλλευτούμε, να ξανα δημιουργήσουμε, να ξαναπούμε ότι είμαστε όπως παλιά. Είμαι υπέρ και πρέπει να δίνονται ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα. Να μην τους κόβουν τον αέρα από την αρχή, να συνεχίζουν. Μου άρεσαν νέα πρόσωπα που είδα όπως η Ηλίανα Παπαγεωργίου και η Δανάη Μπάρκα.

Πιστεύετε ότι πρέπει να φύγουν οι παλιοί από την τηλεόραση; 
Δεν ξέρω. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιους ανθρώπους τους βλέπουμε και αισθανόμαστε συναισθηματική ανακούφιση. Λες ρε παιδί μου κοίτα να δεις, τα πράγματα είναι όπως παλιά. Στην Αμερική θα δεις ανθρώπους που είναι οι ίδιοι 30 και 40 χρόνια.

Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα στα media από τότε που ξεκινήσατε;
Ένα πράγμα θα σου πω για να καταλάβεις. Πέρυσι που έχασα τον πατέρα μου και μάζεψα πολλά πράγματα από το σπίτι βρήκα κάποια αποκόμματα από περιοδικά πριν από πολλά χρόνια. Αν τα βάλεις δίπλα με τα τωρινά τεύχη θα δεις ότι είναι τα ίδια πρόσωπα.

Βλέπετε τηλεόραση; Υπάρχει κάτι που σας έχει κάνει εντύπωση; 
Και όμως δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν προλαβαίνω. Διαβάζω και ενημερώνομαι όμως για τα πάντα. Αυτό που μου έκανε έκπληξη φέτος είναι η ΕΡΤ. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ριάλιτι; Παρακολουθήσατε;
Όχι δεν παρακολούθησα γιατί δεν προλάβαινα. Καταλαβαίνω την μεγάλη τους απήχηση και γιατί ο κόσμος τα αγάπησε τόσο πολύ. Βέβαια, αν με ρωτάς, θα προτιμούσα να στείλουν κάμερες στο αεροδρόμιο για την Μαρία Σάκκαρη αλλά όχι ότι με ενόχλησε αυτό που συνέβαινε.

Έχετε δηλώσει ότι σκέφτεστε να υιοθετήσετε παιδί
Το σκέφτομαι πολύ τελευταία. Δεν είναι απλή υπόθεση το να υιοθετήσεις παιδί. Το σκέφτομαι έντονα όμως. Ότι είναι να γίνει πάνω σε αυτό το κομμάτι θα γίνει στον επόμενο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ