Η Κατερίνα Γερονικολού παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί μμε τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην ΕΡΤ, αλλά και για την επικείμενη συνεργασία του με τη Βάσω Λασκαράκη, με την ίδια να κάνει μια πολύ ευγενική τοποθέτηση.

«Η σειρά “Και όμως είμαι ακόμα εδώ” είναι ένας ύμνος στη ζωή. Όλοι με ρωτάνε τι θα γίνει στη συνέχεια, αλλά δεν λέω ποτέ. Δεν είμαι αρρωστοφοβική, αλλά μετά τον κορονοϊό, όταν θέλουν να με φιλήσουν, πάω να τραβηχτώ στην αρχή», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός για τη σειρά που πρωταγωνιστεί με τον σύντροφό της στην ΕΡΤ.

Κατερίνα Γερονικολού

Ο Γιάννης Τσιμιτέλης θα συναντηθεί τηλεοπτικά με τη Βάσω Λασκαράκη στη σειρά «Μαίρη Μαίρη Μαίρη»με την ηθοποιό να δηλώνει: «Ο Γιάννης με τη Βάσω έχουν ένα παιδί και το μεγαλώνουν μαζί. Δηλαδή, θεωρώ ότι είναι πολύ μεγαλύτερη επαφή και η συνεργασία σε κάτι τέτοιο παρά σε μια σειρά. Οπότε, θεωρώ δεδομένο ότι οφείλουν να έχουν καλή σχέση και συνεργασία και απλά τώρα προέκυψε και κάτι επαγγελματικό. Δεν συζητήσαμε κάτι, είναι μες τη ζωή του η πρώην γυναίκα του γιατί έχουν μαζί ένα παιδάκι».

Ακόμα, η Κατερίνα Γερονικολού τόνισε στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και στο «Happy Day»: «Σαν ζευγάρι με τον Γιάννη δρούμε σύμφωνα με τη στιγμή. Δεν μας ταιριάζει να κάνουμε μαζί εκπομπή γιατί μπροστά από τις κάμερες μαζί είμαστε λίγο αμήχανοι. Τα πάντα στη ζωή είναι εφήμερα και ζούμε το σήμερα».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ