Απίστευτη καταγγελία ήρθε στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη δια στόματος σταθμάρχη Βόλου. Ο Γιώργος Αποστολέρης μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση” και τόνισε πως ο μοιραίος σταθμάρχης λίγο πριν από τη φονική σύγκρουση των τρένων είχε κάνει το ίδιο λάθος.

Συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης Λάρισας έβαλε σε λάθος ράγες τρένο του προαστιακού της Λάρισας, ωστόσο ο μηχανοδηγός το αντελήφθη, έκανε όπισθεν και επέστρεψε στην κύρια γραμμή.

Δυστυχώς τη δεύτερη φορά το λάθος δεν διορθώθηκε, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε στον θάνατο 57 συνανθρώπων μας.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Έκανε ξανά το ίδιο λάθος στην ίδια βάρδια.. την ίδια ημέρα. Λίγη ώρα πριν… και το πήρε είδηση ο μηχανοδηγός. Έγινε το ίδιο ολέθριο λάθος. Έβαλε τρένο με ανάποδα ψαλίδια. Πάλι το ίδιο. Ακινητοποιήθηκε από τον μηχανοδηγό, του ζήτησε εξηγήσεις και γύρισε πίσω να τα αλλάξει.”

Ήταν στη θέση του την ώρα της τραγωδίας;

Την ίδια στιγμή, μία ακόμη καταγγελία για τον συγκεκριμένο σταθμάρχη ήρθε σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχει δεχθεί ο δικηγόρος, την ώρα του δυστυχήματος, στις κλήσεις του σταθμάρχη υπήρχε οχλαγωγία και ακουγόταν μουσική. «Στα 100 μέτρα υπάρχει ένα καφέ που δεν είχε μουσική», είπε συμπληρώνοντας πως, «δεν ήταν στη θέση του ο σταθμάρχης. Φαίνεται ότι ο κλειδούχος ήταν στη θέση του σταθμάρχη και ο σταθμάρχης ήταν μακριά».

Είπε μάλιστα πως, οι σχετικές καταγγελίες τεκμηριώνονται από επιτόπια στοιχεία και ότι, «πήγε η Αστυνομία και πήρε το υλικό από τις κάμερες, εγώ ζήτησα να πάρει και τα σκουπίδια».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ