Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο του Survivor, που σχετίζεται με την All Star εκδοχή του και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2022.

Ο πρώην νικητής του ριάλιτι επιβίωσης το 2021 αναφέρθηκε στη δική του συμμετοχή στο Survivor All Star, στον Γιώργο Αγγελόπουλο και στον Τριαντάφυλλο, αλλά και στα όσα γράφονται για τις αμοιβές των παικτών.

«Το All-Star θα ξεκινήσει σίγουρα, ποιοι θα είναι δεν ξέρουμε. Αν μιλάμε για το αγωνιστικό, είναι η ζωή μου. Έχουν υπογραφεί πολλά προσύμφωνα, την τελική απόφαση την έχει η παραγωγή και μόνο. Όλοι είμαστε έτοιμοι και περιμένουμε να έρθει η σειρά μας» δήλωσε ο Σάκης Κατσούλης για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

«Απ’ τη στιγμή που υπάρχει ένα παιδί, πρωταρχικό ρόλο παίζει τι θα του πει ο Νικόλας. Υπεροπτική η δήλωση του δικηγόρου του, αλλά η αλήθεια είναι ότι για μένα το Survivor του ’21 ήταν κατά 70% ο Τριαντάφυλλος» σχολίασε στη συνέχεια για τον πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Όσον αφορά στην περίπτωση του Γιώργου Αγγελόπουλου και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης με έναν ξεχωριστό ρόλο, ο Σάκης Κατσούλης τόνισε: «Για μένα πρέπει να πάρει μια θέση η παραγωγή. Είναι κακό για τους υπόλοιπους παίκτες, για εμάς, γιατί θα μπουν περίπου 30 άτομα απ’ ό,τι ακούμε, να ασχολούνται με τον 31ο ή τον 29ο. Είναι ένα All-Star Survivor, το πρόγραμμα δεν έχει κανέναν ανάγκη».

Μιλώντας για τις αμοιβές των παικτών στο Survivor ξεκαθάρισε: «Απ’ τη στιγμή που δέχθηκα μία συμφωνία, σταματάει εκεί. Αν κάποιος μπορεί να πάρει και παραπάνω χρήματα, μπράβο του. Μπαίνω γι’ αυτό που έζησα και θέλω να το ξαναζήσω. Και εγώ και η Μαριαλένα μπαίνουμε για την εμπειρία, θέλαμε να μπούμε για να το ξαναζήσουμε. Το οικονομικό μπαίνει σε δεύτερη μοίρα».

Δείτε τις δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ