Η σχέση ανάμεσα στην Κιμ Καρντάσιαν και τον Κάνιε Γουεστ πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Ο ράπερ τον τελευταίο καιρό τα έχει βάλει με την πρώην σύζυγό του επιμένοντας ότι «απήγαγε» μία από τις κόρες τους στα γενέθλιά της, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στην οικογένεια των Καρντάσιαν. Όμως ο Γουέστ περνά στην επίθεση, ειρωνευόμενος την Κιμ για τον ρόλο της που παίζει στην εταιρεία εσωρούχων της.

Το πρόβλημα του ράπερ ήταν ότι ενοχλήθηκε ιδιαίτερα με τις σέξι πόζες της Κιμ, καθώς φωτογραφίζεται με εσώρουχα ή μαγιό. «Ο κόσμος θέλει απλώς να βλέπει τα οπίσθιά της», είπε.

«Είχα πολλά προβλήματα με τις πόζες στη Skims. Ένιωθα ότι υπήρχαν πολλές υπερβολικά σέξι φωτογραφίες και πράγματα που δεν θα ήθελα να δω τη γυναίκα μου, και σίγουρα όχι τις κόρες μου, να κάνουν στο μέλλον το ίδιο πράμα για να πουλήσουν προϊόντα».

Ο Γουέστ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να ξεκινήσει η Skims το 2019, όταν το ζευγάρι ήταν ακόμα παντρεμένο. Στο συνέδριο DealBook των New York Times 2019, η Καρντάσιαν αποκάλεσε τον Γουέστ «φανταστικό διευθυντή» της μάρκας και του απέδωσε τα εύσημα για το σχεδιασμό του λογότυπου της Skims, την πρόσληψη φωτογράφων και μοντέλων. Είχε επιμεληθεί ακόμα και τη συσκευασία των προϊόντων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ