Ο Κάνιε Γουέστ έγινε ξανά viral στο Twitter, με βίντεο που τον δείχνει θυμωμένο να κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Ο ράπερ πήγαινε να δει τα παιδιά του και όταν τον εντόπισαν παπαράτσι και θαυμαστές στο αυτοκίνητό του, άρχισαν να τον βιντεοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα.

Διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα social media, δείχνουν τον πρώην σύζυγο της Κιμ Καρντάσιαν να είναι φανερά ενοχλημένος και να ζητά από όσους τον τραβούσαν βίντεο, να το σταματήσουν.

Αφού δεν τον άκουγαν, εκείνος ξέσπασε. Ξεχωρίζει το κλίπ, όπου αρπάζει το κινητό μίας γυναίκας η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της.

Συγκεκριμένα, ο Γουέστ στάθηκε μπροστά της, την ώρα που εκείνη τον βιντεοσκοπούσε από τη θέση του οδηγού και της έλεγε κατ’ επανάληψη «Σταμάτα με τις κάμερες, όταν λεω “σταμάτα” είναι “σταμάτα”».

Η γυναίκα, η οποία φέρεται να είναι παπαράτσι ακούγεται να του λέει «Καταλαβαίνω» αλλά δεν έκανε κίνηση μνα αφήσει το κινητό από τα χέρια της.

Τότε, ο ράπερ βγήκε εκτός εαυτού και της άρπαξε το κινητό, περνώντας το χέρι του μέσα από το τζάμι. Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτων, το πέταξε στην άλλη άκρη του δρόμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ