Η Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται εδώ και αρκετές ώρες στην Εντατική του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου σε σοβαρή κατάσταση, όπως έγινε γνωστό χθες. Η τραγουδίστρια – θρύλος που η φωνή της είναι συνυφασμένη με τη χρυσή εποχή του ελληνικού τραγουδιού, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία, προκαλώντας αναστάτωση στους οικείους της αλλά και στος δεκέδες χιλιάδες θαυμαστές της. 

Σήμερα, η Χρύσα Παπαϊωάννου, φίλη της τραγουδίστριας, μίλησε στο «Πρωινό Σουσού» κι εξήγησε με αναλυτικές λεπτομέρειες τι συνέβη και ποια είναι η σήμερα κατάσταση της υγείας της.

«Ήμουν μαζί κι εγώ κι η Μαίρη Βιντιάδου, ο Νίκος Νικόλιζας, ο εγγονός της, η νύφη της, η κυρία που τη φροντίζει -δεν ήταν μόνη. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά και θορυβηθήκαμε. 
Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση αλλά με θετική σκέψη και με τη βοήθεια των γιατρών στο Ωνάσειο πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και λοίμωξη του αναπνευστικού.

Αυτά αντιμετωπίζονται. Έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής, ο ρυθμός της είναι φυσιολογικός. Τώρα με τη λοίμωξη να δούμε πως θα τα πάει. Αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει. Είναι σταθερή και δεν είναι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Να κρατήσει για να κάνει τα γενέθλιά της που θα κλείσει τα 100 τον Μάιο». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ