Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς έχουν αποκτήσει τον γιο τους, Δημήτρη Σχοινά, ο οποίος τούς χαρίζει όμορφες στιγμές, καθώς αποτελεί ένα ταλαντούχο άτομο με όραμα και δημιουργικότητα.

Η τραγουδίστρια, ο Διονύσης και ο Δημήτρης Σχοινάς μίλησαν στους δημοσιογράφους με τον Δημήτρη να αποκαλύπτει: «Ο πατέρας μου είναι πιο αυστηρός γιατί είναι πιο τελειομανής, η μητέρα μου είναι πιο επιεικής».

Η Καίτη Γαρμπή πήρε τον λόγο και ανέφερε: «Εγώ είμαι αυστηρή γιατί ως μαμά καθώς όλοι ξέρουμε οι μαμάδες βάζουν τα όρια. Ο Διονύσης είναι τελειομανής».

Καίτη Γαρμπή Δημήτρης Σχοινάς

Σε άλλο σημείο, ο Δημήτρης Σχοινάς αποκάλυψε ότι επιθυμεί να κυκλοφορήσει τραγούδι με τους γονείς του, ενώ ο Διονύσης Σχοινάς τόνισε ότι στο παρελθόν τού έχει σημειώσει κάποια λάθη.

«Όπως κάθε μαμά περιμένω το καλύτερο για τον γιο μου, είναι λογικό. Δεν μαγειρεύω και υποφέρουν τα αγόρια μου», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή.

Ακόμα, ο Διονύσης Σχοινάς υπογράμμισε: «Τα προσωπικά του μού τα λέει πιο εύκολα, αλλά η μητέρα του χώνεται, δεν μπορεί».

O Δημήτρης Σχοινάς ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Cash και η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είναι η πιό μεγάλη μέρα για το παιδί μας! Σήμερα ανοίγει τα φτερά του και ξεκινάει εμφανίσεις με ένα πρόγραμμα που εστησε πάνω σε μια ιδέα δική του κι έφτιαξε τα πάντα μόνος του! Μόνος του αυτή τη φορά κι όχι support “του μπαμπά και της μαμάς” όπως γινόταν μέχρι χτες… Σήμερα το βράδυ, ο μπαμπάς και η μαμά θα τον καμαρώσουν από κάτω μαζί με τους φίλους του κι εσάς!!! Όλοι μαζί λοιπόν ραντεβού το βράδυ στον Δημήτρη!!!».

photos: Ndp

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ