Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Jennifer Lopez στο νέο τεύχος της Vogue και μέσα σε όλα, μίλησε για το διαζύγιό της από τον Alex Rodriguez αλλά και την αναζωπύρωση του έρωτά της με τον Ben Affleck.

Η Λατίνα σταρ αποκάλυψε ότι όταν έληξε τον αρραβώνα της με τον Rodrigue,z έλαβε ένα email από τον Affleck, ο οποίος είχε χωρίσει από την τότε σύντροφό του Ana de Armas. Όπως εξήγησε η ίδια, «Προφανώς δεν προσπαθούσαμε να βγούμε δημόσια. Αλλά ποτέ δεν απέφευγα το γεγονός ότι για μένα, πάντα ένιωθα ότι υπήρχε μια πραγματική αγάπη εκεί, μια αληθινή αγάπη εκεί. Οι άνθρωποι στη ζωή μου γνωρίζουν ότι ήταν ένας πολύ, πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος στη ζωή μου. Όταν επανασυνδεθήκαμε, αυτά τα συναισθήματα για μένα ήταν ακόμα πολύ αληθινά».

«Δεν ξέρω ότι το προτείνω σε όλους. Μερικές φορές ξεπερνάτε ο ένας τον άλλον ή απλώς μεγαλώνετε διαφορετικά. Οι δυο μας, χάσαμε ο ένας τον άλλον και βρεθήκαμε. Για να μην δυσφημήσω τίποτα στο ενδιάμεσο που συνέβη, γιατί όλα αυτά τα πράγματα ήταν επίσης αληθινά. Το μόνο που θέλαμε ποτέ ήταν να έρθουμε κάπως σε ένα μέρος γαλήνης στη ζωή μας όπου νιώθαμε πραγματικά αυτό το είδος αγάπης που νιώθαμε όταν ήμασταν πολύ νέοι και αναρωτιόμασταν αν μπορούμε να το έχουμε ξανά. Υπάρχει; Είναι αληθινό; Όλες αυτές είναι ερωτήσεις που νομίζω ότι έχουν όλοι», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την αλλαγή του επιθέτου της, για το οποίο έγινε πολύς ντόρος, η ίδια δήλωσε: «Ο κόσμος θα με αποκαλεί ακόμα Τζένιφερ Λόπεζ. Αλλά το νόμιμο όνομά μου θα είναι κα. Άφλεκ γιατί είμαστε ενωμένοι. Είμαστε σύζυγοι. Είμαι περήφανη για αυτό. Αισθάνομαι ότι είναι μια κίνηση δύναμης, καταλαβαίνετε τι εννοώ; Ελέγχω πολύ τη ζωή και τη μοίρα μου και νιώθω δύναμη ως γυναίκα και ως άνθρωπος. Μπορώ να καταλάβω ότι οι άνθρωποι έχουν τα συναισθήματά τους γι’ αυτό, και αυτό είναι επίσης εντάξει. Αλλά αν θέλετε να μάθετε πώς νιώθω για αυτό, νιώθω ότι είναι ρομαντικό. Μου αποπνέει ακόμα παράδοση και ρομαντισμό».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ