Με όχι ένα, αλλά δυο ζευγάρια να αποχωρούν έληξε το χθεσινό live του J2US.

Όλα τα ζευγάρια του show ανέβηκαν στη σκηνή και προσπάθησαν για ακόμη μια φορά να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή αλλά και το τηλεοπτικό κοινό, διεκδικώντας τη θετική του ψήφο και την παραμονή του στον διαγωνισμό.

«Το J2US επέστρεψε και σας έχω εκπλήξεις. Τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σήμερα. Θα έχουμε διπλή αποχώρηση και δύο ζευγάρια θα φύγουν σήμερα. Βέβαια οι διαγωνιζόμενοι δεν ξέρουν τι θα γίνει σε λίγο. Όπως επίσης έχω να σας ανακοινώσω ότι σε δύο Σάββατα από τώρα, θα έχουμε και την είσοδο ενός νέου ζευγαριού στο παιχνίδι. Θα μπει ένα secret ζευγάρι» ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης για το ζευγάρι που θα αποκαλυφθεί σύντομα.

Στο σόου το παρών έδωσε ως καλεσμένος ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος ερμήνευσε παλιές και νέες του επιτυχίες, ενώ λίγο αργότερα πήρε θέση στην κριτική επιτροπή κι έκανε το δικό του σχόλιο για τα ζευγάρια.

Η βραδιά για δυο από τα ζευγάρια δεν έληξε όπως θα περίμεναν αφού συγκέντρωσαν τις λιγότερες θετικές ψήφους και αποχώρησαν. Τα ζευγάρια αυτά είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος – Έλενα Γκρέκου και η κυρία Στέλλα με τον Πάνο Καλίδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ