Καταγγελία έγινε στα Γραφεία της Εφόρου της Εκλογικής Περιφέρειας Πάφου Έπαρχο Πάφου Μαίρη Λάμπρου για περιστατικό που συνέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου και αφορά φωτογράφιση ψηφοδελτίου.

Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η κ. Λάμπρου ανέφερε πως σύμφωνα με την καταγγελία ψηφοφόρος μετέβη στο εκλογικό κέντρο της Δρύμου, άφησε το κινητό του τηλέφωνο έξω από το εκλογικό κέντρο και είχε δεύτερο κινητό κρυμμένο πάνω του.  Ακολούθως έγινε αντιληπτός να φωτογραφίζει το ψηφοδέλτιο με το δεύτερο κινητό που κατείχε.

Έχει παρέμβη ο προεδρεύων του εκλογικού κέντρου με την Αστυνομία και αυτή την στιγμή ανακρίνεται.

Του περιστατικού, είπε η κ. Λάμπρου, επιλαμβάνεται η Αστυνομία, σημειώνοντας παράλληλα πως θεωρείται ποινικό αδίκημα η φωτογράφιση του ψηφοδελτίου αφού παραβιάζεται η μυστικότητα της ψήφου.

Νωρίτερα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου που έχει το γενικό πρόστασμα επιτήρησης της μεγάλης επιχείρησης που έχει στήσει η Δύναμη για ασφάλεια και επιτήρηση της εκλογικής διαδικασίας, ανέφερε από το Κέντρο Διαχείρισης Κρίσεων που λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της ΜΜΑΔ, αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις μικροπροβλημάτων

Πρόσωπο εκλογικό κέντρο αρνήθηκε να φορέσει προστατευτική μάσκα.
Γυναίκα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός ότι η κάλπη φαινόταν από το παράθυρο εκλογικού κέντρο με αποτέλεσμα να μετακινηθεί. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ