Καλεσμένος της εκπομπής “Με αγάπη Χριστιάνα” ήταν ο Ρουσέττος Δημητρόγλου, ο μαέστρος και ο άνθρωπος που κρυβόταν πίσω από τις μεγάλες ενορχηστρώσεις στα τραγούδια του Παντελή Παντελίδη.

Ο ίδιος μίλησε στον Τάσο Τρύφωνος, ο οποίος αντικαθιστά την Χριστιάνα Αριστοτέλους και του αποκάλυψε ότι δεν έχει καμιά σχέση με την οικογένεια του πρώην φίλου και συνεργάτη του, αφού δεν συμφωνεί με τον τρόπο διαχείρησης της πνευματικής περιουσίας του τραγουδιστή και με το πως κυκλοφορούσαν τα τραγούδια τους. Μάλιστα, ο ίδιος είπε ότι ακόμα και με ένα εκατομμύριο ευρώ δεν θα συνεργαζόταν μαζί τους.

Ο στίχος με την “γκόμενα στα κατεχόμενα” . Η τελευταία συναυλία ήταν στην Κύπρο. Το είχαμε τραγουδήσει μπροστά στους Κύπριους, και είχε δει ότι οι αντιδράσεις ήταν καλές. Αισθανόταν πολύ άσχημα γιατί άλλα έλεγε το τραγούδι και αλλιώς το ερμήνευσαν οι πρωινές εκπομπές. Έφτιαξαν μια εκδοχή δική τους. Ήταν πολύ άσχημα εκείνη την εβδομάδα. Πενθούσε μέσα του… Όλα τα κανάλια έλεγαν ψεύδη για σένα και για την πατρίαδα του. Ο Παντελής, ήταν στρατιωτικός και αγαπούσε την πατρίδα του. Σίγουρα, το έριξε ψυχολογικά λίγο πριν φύγει για την ζωή. Ήταν ψέμματα για να πουλήσουν αυτοί οι άνθρωποι σε αυτές τις εκπομπές και θα έπρεπε να ντρέπονται. Έχουν μερίδιο ευθύνης γιατί η ψυχολογία του δεν ήταν καλή και δεν είχε καθαρό μυαλό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ