Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από την Δευτέρα 9/01 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.   

Η influencer έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο συμπλήρωσε την ευτυχία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Πώς έγινε, όμως, η πρώτη γνωριμία του ζευγαριού και η πρώτη προσέγγιση;

Στην περσινή πρεμιέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, στις 13 Σεπτεμβρίου του 2021, βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Τούνη, αφού ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν μέρος του πάνελ της εκπομπής. Η γνωστή influencer, μεταξύ άλλων, είχε αποκαλύψει on air το παρασκήνιο της γνωριμίας της με το μοντέλο.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο love story στην αρχή. Η συνέχεια ήταν καλύτερη και πιο μαγική. Η αρχή έγινε λίγο με social media. Η διεκδίκηση έγινε μέσω social. Απαντούσα, δεν απαντούσα…», πήρε τον λόγο πρώτη η Ιωάννα Τούνη.

«Το έπαιζε αδιάφορη. Είχαμε την κοινή μας φίλη την Δήμητρα Αλεξανδράκη γενικότερα. Είχαμε μιλήσει λίγο, οπότε υπήρχε ένα πάτημα. Γενικά είχε ένα υφάκι. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν ο συνδετικός κρίκος στο να έρθουμε πιο κοντά και να μιλήσουμε. Την ρώτησα τι άνθρωπος είναι η Ιωάννα. Ο πρώτος καιρός ήταν δύσκολος, γιατί είχα έρθει από έναν χωρισμό και η Ιωάννα το ίδιο. Ουσιαστικά θέλαμε να προστατεύσουμε και τις ζωές των άλλων ανθρώπων που είχαμε τότε σχέση. Και για το δικό μας καλό και των άλλων», δήλωνε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης και η Ιωάννα ήρθαν αρκετά κοντά το καλοκαίρι του 2021, όταν είδαν το φως της δημοσιότητας και οι πρώτες φήμες για τη σχέση τους. Οι κοινές διακοπές και οι paparazzi φωτογραφίες πρόδωσαν τη σχέση τους, την οποία λίγο αργότερα επιβεβαίωσαν οι ίδιοι με μια τρυφερή ανάρτηση από το παθιασμένο τους φιλί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ