Καλεσμένος στην εκπομπή «Love it» ήταν χθες το μεσημέρι ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος δεν άντεξε και μίλησε κατά της εκπομπής για πράγματα που, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, ειπώθηκαν για το πρόσωπό του.

Κατά την διάρκεια της συζήτησης τους, υπήρχε ένταση με την παρουσιάστρια να το αντιλαμβάνεται και μετά από λίγο να τον αποδεσμεύει.

Μόλις η Ιωάννα Μαλέσκου ολοκλήρωσε όσα είχε να πει, ο Τζέιμς Καφετζής την ευχαρίστησε και σηκώθηκε κι έφυγε… αφήνοντας άφωνη την ίδια, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό με την κίνηση του.

Μια μέρα μετά… η οικοδέσποινα τη εκπομπής θέλησε να τοποθετηθεί εμμέσως και να δώσει μια συμβουλή σε όλους όσους νιώθουν έπαρση επειδή βρίσκονται στο πικ της καριέρας τους.

Με αφορμή λοιπόν συζήτηση με τους συνεργάτες της για τη δήλωση του Κωστή Μαραβέγια πως στο παρελθόν έκανε φωνητικά στην Καλομοίρα σε συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Ηρώδειο, η Ιωάννα Μαλέσκου, χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στον James είπε, μεταξύ άλλων:

“Δεν έχει αλλάξει ο χαρακτήρας μου, πάντοτε έτσι ήμουν… Μέσα σε όλο αυτό με το πόσο φτασμένος και καταξιωμένος είναι κάποιος, είπε χαρακτηριστικά και με βρήκε σύμφωνη, πως το πιο σημαντικό ό,τι και αν κάνουμε είναι να παραμένουμε ταπεινοί. Ακόμη κι αν αισθανόμαστε πως είμαστε στο πικ της δόξας μας ή της επιτυχίας μας. Και αυτό ας το κρατήσουμε όλοι και όλες καλά στο μυαλό μας, γιατί όλα είναι τόσο ευμετάβλητα και αλλάζουν σε μια στιγμή, που καλό είναι να είμαστε προσγειωμένοι για να μην έχουμε μια απότομη μετάβαση και προσγείωση”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ