Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει βυθίσει στο πένθος τη βασιλική οικογένεια, μετά τον θάνατό της στις 8 Σεπτεμβρίου στο Μπαλμόραλ και τα μέλη της οικογένειάς της αποτίουν φόρο τιμής στη μονάρχη που σημάδεψε με την 70χρονη βασιλεία της τον βρετανικό λαό, ο οποίος σχηματίζει ουρές για να την τιμήσει. Ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε το «παρών» στην αγρυπνία που πραγματοποιήθηκε εχθές στο Westminister Hall για τη βασίλισσα και έδειχνε απαρηγόρητος.

Το Σάββατο, λοιπόν, τα εγγόνια της, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο πρίγκιπας Χάρι, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, η πριγκίπισσα Ευγενία, ο Πίτερ Φίλιπς, η Ζάρα Τίνταλ, η Λαίδη Λουίζ Γουίνδσορ και ο Τζέιμς με τον Σεβέρν στάθηκαν φρουροί πάνω από το φέρετρό της, ενώ η αγρυπνία ήταν όμοια με εκείνη των γονιών τους, η οποία πραγματοποιήθηκε για 15 λεπτά την Παρασκευή.

 πρίγκιπας Χάρι

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι φορούσαν τη στρατιωτική τους στολή, με τον βασιλιά Κάρολο να παραχωρεί στον Χάρι το δικαίωμα να το κάνει. Ο Χάρι έφτασε με τη «blues and royals» στολή του και με το παράσημο και το αστέρι του «KCVO», το μετάλλιο επιχειρησιακής υπηρεσίας στο Αφγανιστάν και τα μετάλλια από τα Χρυσά, Διαμαντένια και Πλατινένια Ιωβηλαία της βασίλισσας μαζί με τα Φτερά Πιλότων του Στρατού.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας στάθηκε στην κεφαλή του φέρετρου της γιαγιάς του, ενώ ο δούκας του Σάσεξ στάθηκε στα πόδια και πλαισιώθηκε από τα ξαδέρφια του Ζάρα Τίνταλ και Πίτερ Φίλιπς. O Χάρι πλαισιώθηκε από τις πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία και η Σόφι Γουέσεξ στάθηκε στο κοινό και ήταν δακρυσμένη καθώς έβλεπε τα παιδιά της να παίρνουν τις θέσεις τους.

Ο Χάρι, όπως και ο Γουίλιαμ αλλά και τα υπόλοιπα ξαδέρφια τους, εισήλθαν στην αγρυπνία με βήμα αργό, ενώ ο Δούκας του Σάσεξ δεν σήκωσε στιγμή το κεφάλι. Φαινόταν καταβεβλημένος, συγκινημένος και η στιγμή που φτάνει στο φέρετρο της γιαγιάς του είναι συγκλονιστική, αφού η βαθιά θλίψη του έγινε αντιληπτή από όλους.

Η αγρυπνία κράτησε 10 λεπτά αλλά η πριγκίπισσα Κέιτ και η Μέγκαν Μαρκλ παρέμειναν στο σπίτι. Από την άλλη, η Ζάρα Τίνταλ είχε φέρει και τις μικρές της κόρες, Μία και Λένα, ενώ τον Πίτερ Φίλιπς συνόδευαν οι κόρες του, Σαβάνα και Ίσλα.

««Γιαγιά, ενώ αυτός ο τελικός χωρισμός μας φέρνει μεγάλη θλίψη, είμαι για πάντα ευγνώμων για όλες τις πρώτες μας συναντήσεις -από τις πρώτες παιδικές μου αναμνήσεις μαζί σου, μέχρι να σε συναντήσω για πρώτη φορά ως Γενικός Διοικητής, μέχρι την πρώτη στιγμή που γνώρισες την αγαπημένη μου σύζυγο και αγκάλιασες τα αγαπημένα σου δισέγγονα. Λατρεύω αυτές τις στιγμές που μοιράστηκα μαζί σου, και τις πολλές άλλες ιδιαίτερες στιγμές ενδιάμεσα. Μου έχεις ήδη λείψει πολύ, όπως και σε όλον τον κόσμο. Τώρα τιμούμε τον πατέρα μου στο νέο του ρόλο ως βασιλιάς Κάρολος Γ», είχε αναφέρει ο Χάρι σε μήνυμά του για την απώλεια της βασίλισσας.

Τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ τίμησαν τη γιαγιά τους, καθώς εκείνη είχε λατρεία για όλα ανεξαιρέτως και φρόντιζε πάντοτε να αφιερώνει χρόνο σε αυτά.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ – πρίγκιπας Χάρι: Πώς έχουν διαμορφωθεί οι σχέσεις τους μετά το θάνατο της βασίλισσας;

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ