Σε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα του «Αδύναμου Κρίκου» ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» για τα σχόλια που δέχεται γύρω από το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει αλλά και για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει και κάποιο άλλο πρόγραμμα στο άμεσο μέλλον.

«Η αυστηρότητα του παρουσιαστή στον Αδύναμο Κρίκο είναι μέρος του concept του παιχνιδιού. Οπότε ας φύγει λίγο αυτό το ‘φοβόμαστε να πάμε στον Αδύναμο Κρίκο επειδή είναι αυστηρός ο παρουσιαστής’» δηλώνει ο παρουσιαστής και προσθέτει: «Βλέπω στα social media που γράφουν ‘γιατί τους μιλάει έτσι;’ ή ‘ο παρουσιαστής τους ειρωνεύεται’. Μετά από 4 χρόνια δεν έχετε μάθει τι είναι αυτό το παιχνίδι;».

Για το ενδεχόμενο να παρουσίαζε ποτέ κάποιο reality, ο Τάσος Τρύφωνος απαντά: «Reality όχι. Μου είχε γίνει μία βολιδοσκόπηση για το Big Brother αλλά εμένα δεν μου αρέσει. Θα μου άρεσε να έκανα το The Voice που όμως το κάνει πάρα πολύ ωραία ο Γιώργος Λιανός. Είναι πολύ ωραία ιδέα που άκουσα ότι θα το κάνει η Φαίη Σκορδά».

Η παρουσιάστρια πήρε τη “πάσα” και πρότεινε on air τον γνωστό παρουσιαστή για το talent show ενώ του υποσχέθηκε ότι σύντομα τα τα πούνε… “Τετ Α Τετ”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ