Νέα σελίδα στη ζωή της φαίνεται ότι γυρνάει η Shakira μετά τον χωρισμό της με τον Gerard Piqué. Το ζευγάρι χώρισε μέσα στο φετινό καλοκαίρι, μετά από 12 χρόνια σχέσης κατά την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

Ο διάσημος ποδοσφαιριστής έχει προχωρήσει εδώ και καιρό μετά τον χωρισμό, όπως έγινε γνωστό από τα ισπανικά tabloids, και άρχισε να βγαίνει με την 23χρονη φοιτήτρια Clara Chia Marti, με πολλούς να αναφέρουν ότι πρόκειται για μια σχέση που είχε ξεκινήσει πολύ πριν τον χωρισμό με την τραγουδίστρια.

Τώρα, φαίνεται ότι και η τραγουδίστρια βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός… πρώην της! Τα αργεντίνικα tabloids αναφέρουν ότι η Shakira κάνει τα πρώτα βήματα για να συνεχίσει τη ζωή της μακριά από τον Pique, αποκαλύπτοντας ότι σκέφτεται σοβαρά μια επανασύνδεση με τον πρώην σύντροφό της και δικηγόρο, Antonio de la Rua. Η τραγουδίστρια και ο γιος του πρώην προέδρου της Αργεντινής, Fernando de la Rúa, είχαν σχέση πάνω από 11 χρόνια πριν η σταρ γνωρίσει τον Πικέ και μετακομίσει μαζί του στην Ισπανία.

Η Σακίρα και ο Ντε Λα Ρούα, ήταν ζευγάρι για περισσότερα από 11 χρόνια και η Κολομβιανή σταρ τού αφιέρωσε πολλά από τα τραγούδια της, με ένα από αυτά να είναι το “Día de enero”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Shakira έχει μιλήσει αρκετές φορές στο τηλέφωνο με τον Antonio και έχουν συμφωνήσει να συναντηθούν στο Μαΐάμι, με τον πρώην της να της έχει πει ότι θέλει να τη βοηθήσει με τις δυσκολίες που περνάει αυτή την περίοδο. Η σταρ είχε αναφέρει σε πρόσφατη συνέντευξή της, βέβαια, πως δεν θέλει να κάνει μια νέα σχέση πριν “κλείσει αυτή η τρύπα στην καρδιά μου, θα δούμε τι θα γίνει”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ