Είναι ερωτευμένη κι από ότι φαίνεται δεν το κρύβει καθόλου, αφού αφήνει το ένα σχόλιο λατρείας μετά το άλλο κάτω από τις φωτογραφίες του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη. Η Μελίνα Νικολαϊδη, όπως και η μαμά της Δέσποινας Βανδή, αυτή την περίοδο φαίνεται πως βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της αφού και σπουδάζει στο Λονδίνο και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 34χρονου βολεϊμπολίστα – personal trainer – επιχειρηματία.

Μαμά και κόρη πολύ συχνά πραγματοποιούν κοινές εξόδους. Μάλιστα, αυτή τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία της με την Μελίνα, όπου τις βλέπουμε να γυμνάζονται για πρώτη φορά μαζί.

Ο έρωτάς τους παρά το γεγονός πως μετρά ήδη κάτι μήνες και μάλιστα ο Αλέξανδρος έχει γνωρίσει και την… πεθερά του τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, τους βλέπουμε σε ένα κρεβάτι pilates reformer με την Μελίνα Νικολαϊδη να έχει πέσει πάνω στη μητέρα της.

Η φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή και της Μελίνας Νικολαϊδη μετά την γυμναστική

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μελίνας & του Αλέξανδρου

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του Aνδρέα Γεωργίου στο Instagram, από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

Η πρώτη ανάρτηση της Μελίνας με τον Αλέξανδρο

Η ίδια, βέβαια, το Σάββατο 5/11 δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε εκείνο το βράδυ και του έκανε μία μικρή αφιέρωση. Δεν μπορεί να κρυφτεί πια, ωστόσο της αξίζει να το ζήσει!

«Ο λίμπερο της καρδιάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία και ο καλός της την αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ