Στην κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα!” και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η διάσημη τραγουδίστρια μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε όλα όσα έχουν ειπωθεί για το νέο μουσικό talent show του Mega, το “Χ-Factor”, αλλά και για τη σχέση της με τον Παντελή Καναράκη που μέχρι πριν από λίγο καιρό τα βίντεο που ανέβαζαν μαζί στο Instagram γινόντουσαν viral.

Για την παρουσίαση του “X-Factor” ξεκαθάρισε: “Δεν θα γίνει αυτό με το X Factor, δεν θα γίνει! Γιατί νομίζω ότι εγώ το είπα λάθος και παρερμηνεύτηκε. Φταίω εγώ, παίρνω την ευθύνη. Δεν είπα τίποτα για αυτό. Είπα απλά ότι μου έγινε μια πρόταση, που όντως μου έγινε για να πάω στην κριτική επιτροπή. Τόσα χρόνια όμως λέω πως δεν θα το κάνω αυτό ποτέ και θέλω να είμαι συνεπής. Δεν το λέω απλά για να το λέω, αλλά το εννοώ” και συμπλήρωσε: “Και είπα εγώ η καημενούλα πως ‘εντάξει, αν έκανα κάτι θα ήταν στην παρουσίαση ρε παιδί μου γιατί είναι λαμπερή και δεν έχεις ευθύνες’. Ντύνεσαι, φτιάχνεσαι, τραγουδάς. Θα έλεγα και τραγούδια. Δεν είναι δηλαδή ότι μου το πρότεινε κάποιος, απλά εγώ έτσι το σκέφτηκα”.

Για τον Παντελή Καναράκη και τις φήμες για το ότι οι σχέσεις τους έχουν ψυχρανθεί ανέφερε: “Δεν έχει συμβεί κάτι μεταξύ μας, απλά όταν κάτι γίνεται με επιτυχία και πιάνει ταβάνι, ε να μην το συνεχίζεις, μετά χάνει την ομορφιά του και πας σε κάτι άλλο. Από το 2016 που ξεκίνησα όλο αυτό το παιχνίδι, έχω αλλάξει πάρα πολλά πράγματα”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ