Η πανέμορφη Μπάσα Μάκερζι, η οποία είχε κερδίσει τον τίτλο της Μις Αγγλία 2019, αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις και το φιλανθρωπικό έργο που απορρέουν από τον τίτλο ομορφιάς, προκειμένου να βοηθήσει την Μεγάλη Βρετανία στην σκληρή μάχη που δίνει με τον ιό COVID-19.

Η Μπάσα, πριν λάβει μέρος στα καλλιστεία, ήταν ειδικευόμενη γιατρός στην πνευμονολογία. Από τις αρχές Μαρτίου και ενώ βρισκόταν ήδη στην Ινδία με σκοπό την οργάνωση και την ανάπτυξη κοινοτήτων και σχολείων καθώς και την προστασία των  εγκαταλελειμμένων παιδιών, έπαιρνε συνεχώς μηνύματα από τους συναδέλφους της στο νοσοκομείο όπου δούλευε, οι οποίοι της μετέφεραν πόσο δύσκολη ήταν η κατάσταση στη χώρα της.

Παρότι συνάντησε πολλά εμπόδια στην προσπάθειά της να επιστρέψει πίσω στην Αγγλία λόγω του κλεισίματος των συνόρων, όταν επιτέλους τα κατάφερε, επικοινώνησε με τη διοίκηση του Pilgrim Hospital στην ανατολική Αγγλία, εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει.

Σε συνέντευξή της μάλιστα στο CNN, το 24χρονο μοντέλο ανέφερε ότι θεωρούσε λάθος να δραστηριοποιείται σε υποθέσεις των καλλιστείων, ακόμη και αν αυτές αφορούσαν ανθρωπιστικές δράσεις, ενώ χιλιάδες άνθρωποι πέθαιναν γύρω της και οι συνάδελφοί της υπέφεραν σχεδόν αβοήθητοι στα νοσοκομεία της πατρίδας

«Όταν κάνεις όλη αυτή την ανθρωπιστική δουλειά στο εξωτερικό, εκπροσωπείς τα καλλιστεία, πρέπει να συνεχίσεις να φαίνεσαι όμορφη. Ένιωσα πως είναι η κατάλληλη στιγμή να αξιοποιήσω το πτυχίο μου και η καλύτερη συγκυρία να βοηθήσω από τον συγκεκριμένο τομέα τη χώρα μου στους καιρούς της μεγάλης ανάγκης» δήλωσε η Μις Αγγλία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ