Δηλώσεις στην εκπομπή “Η φωλιά των κου κου” παραχώρησε η Μαρίνα Λικμέτα!

Η πρώην παίκτρια του “Τhe Bachelor” μίλησε για το ζεύγος Βασιλάκου – Τσομπανίδου και αποκάλυψε για πρώτη φορά και επίσημα εάν είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Όπως δήλωσε, δεν ευσταθεί κάτι τέτοιο, γιατί δεν έρχεται ποτέ δεύτερη. Μάλιστα, δεν δίστασε να μοιραστεί τις σκέψεις της και να εκμυστηρευτεί πως πρόκειται να συνεργαστεί με την Νικόλ για μια εταιρεία.

“Συγχαρητήρια στη Νικόλ. Μπράβο, δεν ζηλεύω ή κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ζήλεψα. Αποχώρησα γιατί ένιωθα πίεση και δεν είναι αυτός τρόπος να κερδίζεις έναν άντρα. Εντάξει είμαι πολύ καλά ψυχικά αυτή τη στιγμή, οπότε αυτό μετράει για μένα. Γενικά σε ριάλιτι υπάρχει ψυχολογική πίεση και είναι πολύ λογικό όλο αυτό. Δεν μετανιώνω για τίποτα, ούτε για το “φτωχάτζα”.

Καλά δεν ξέρω τι γίνεται. Δεν ξέρω τι κάνει ο Παναγιώτης και η Νικόλ αυτή τη στιγμή, από το τελευταίο story που είδα τα΄ χουνε, πάντως μαζί μου δεν είναι και δεν πρόκειται να ναι. Δεν έρχομαι δεύτερη εγώ. Με τον Παναγιώτη έχουμε ανταλλάξει τυπικά μηνύματα. Και να με φλέρταρε ο Παναγιώτης τώρα, δεν θα με κέρδιζε. Όταν τελειώνει κάτι, τελείωσε. Νομίζω ότι ο Παναγιώτης έχει με όλες τις κοπέλες επαφές γιατί ζήσαμε κάτι πολύ δυνατό και είναι λογικό. Δεν είμαι στο μυαλό του Παναγιώτη, δεν ξέρω.

Με τη Νικόλ έχουμε κάποιες επαφές, θα συνεργαστούμε σε μια εταιρεία. Ο Παναγιώτης ωραίος είναι από κοντά”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ