Δεν έχει πουθενά δίκιο ο Λιάγκας, βγήκε και είπε άσχετα πράγματα» είπε η Μαρία Σολωμού, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο δημοσιογράφος μετά τη δήλωσή της στο Flipster ότι είχε βρεθεί με 3-4 άνδρες την ίδια περίοδο.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro ανέφερε ότι αν ο Γιώργος Λιάγκας «ακούσει και δει το podcast μου, ας βγει να κρίνει. Δεν βγήκα από μόνη μου να πω τι έχω κάνει στη ζωή μου. Έκανα ένα podcast κι απαντούσα σε διάφορα γράμματα, σε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κι επειδή συνηθίζω να ταυτίζομαι με την ιστορία που διαβάζω, έχω πει σε τόσα επεισόδια «τέρατα».

»Τώρα το ανακάλυψε ο κάθε Λιάγκας; Να ήξερε για ποιο θέμα μιλάω. Δεν βγήκα μόνη να πω ότι θα ξεκαθαρίσω τι παίζει στη ζωή μου. Επίσης, δεν έχω καμία έπαρση, ούτε περηφανεύομαι για το τι κάνω. Αλλά όταν δεν ασχολείσαι με αυτό που καλείσαι να σχολιάσεις, λες άσχετα» είπε.

Συνέχισε δε λέγοντας πως «Εμένα μου έκανε φοβερή εντύπωση που την δεκαετία του 2000 θέλαμε να φτιαχτούμε, να γίνουμε κάποιοι, είχαμε την τέλεια σχέση, δεν υπήρχε πουθενά ρωγμή. Κοτζάμ Hollywood και μιλούσαν για τους εθισμούς τους κι εμείς εδώ τρέμαμε να μιλήσουμε για το τι νιώθουμε.

»Αν είσαι έγκυος, δεν δικαιούσαι να έχεις θλίψη. Πρέπει να είσαι πάντα χαρούμενη. Δεν σου επιτρεπόταν κάτι άλλο τότε. Κι όταν εγώ εξέφραζα κάτι διαφορετικό, με έλεγαν κακιά μάνα, πως τολμώ και λέω τέτοια πράγματα ενώ άλλες παλεύουν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν».

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Σολωμού είχε πει πως «Έχουμε βρεθεί όλοι στη δεκαετία να είμαστε με 3-4 και να μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε. Από τη στιγμή που δεν κάνω κάτι παράνομο και τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ποιος θα έρθει να μου πει τι και πώς;

»Είναι σοβαρά αυτά τα στερεότυπα. Φοράει σορτσάκι; Είναι πουτ@@@α! Αν έχεις τη διάθεση να έχεις 100 συντρόφους, θα έχεις 100 συντρόφους. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες. Τι θα μου πεις; Ότι δεν δικαιούται μια γυναίκα να έχει παραπάνω από δύο ή τρεις συντρόφους σε κάποια φάση της ζωής της». 

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε στην εκπομπή του λέγοντας πως «Τρικυμία εν κρανίω. Μαρία μου αγαπημένη, που είσαι πανέξυπνη, υπεραταλαντόυχα και πολύ ωραία γυναίκα, όταν βγήκε ο ταλαίπωρος ο Τατσόπουλος και είπε ότι έχει ”μπιπ” τη μισή Αθήνα, έπεσε όλο το πανελλήνιο και το ξέσκισαν. Όταν βγήκε ο συμπαθής Γιάννης Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε όλοι και τον ξεσκίσαμε. Δεν είναι ωραίο, είτε είσαι άνδρας, είτε είσαι γυναίκα να βγαίνεις και να επαίρεσαι για τις σεξουαλικές σου επιδόσεις.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ