Μετά από ένα μήνα στην Ελβετία, η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε στην Αθήνα. Την επιστροφή της την γνωστοποίησε η ίδια η παρουσιάστρια μέσα από το Instagram της, ενώ θέλησε να ευχηθεί και στις εγκυμονούσες Μαίρη Συνατσάκη και Ιωάννα Τούνη.

“Γύρισα! Ήθελα να σας ανακοινώσω την επιστροφή μου στην Αθήνα. Λείπω κάνα μήνα. Πολλά έχουν συμβεί. Ας μείνω στα ευχάριστα. Να στείλω αγωνιστικούς χαιρετισμούς και πολλά φιλιά στα δύο κορίτσια που ανακοίνωσαν τις εγκυμοσύνες τους. Χαίρομαι πάρα πολύ εγώ με αυτά! Να μην ασχοληθούμε με τα άλλα τα δυσάρεστα” είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια είπε: “Να πω κουράγιο στην Ιωάννα Τούνη. Όπως διαβάζω στα sites μάλλον περνάει λίγο δύσκολα… Δεν είναι τίποτα, οι τρεις πρώτοι μήνες, οι τέσσερις… Πέντε μου πήρε εμένα. Πέντε μήνες τάβλα να κοιτάω το ταβάνι. Αλλά – το ξέρω στα λένε τώρα και νευριάζεις – αλλά δεν θα θυμάσαι τίποτα μετά. Αυτό που έρχεται δεν το φαντάζεσαι. Οπότε κουράγιο, κράτα γερά! Στην Mairiboo δεν έχω να πω τίποτα, διότι ό,τι είπα της το είπα στο κινητό. Γιατί με την Μαίρη γνωριζόμαστε οπότε… Μαιρούλα! Χαμός θα γίνει”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ