Στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” φιλοξενήθηκε την Τρίτη 4/1/2021 η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στα ποσοστά τηλεθέασης, τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του “Love it” είχε εκφράσει στον αέρα της εκπομπής της την ενόχλησή της και είχε τοποθετηθεί καθώς έδειχνε να ενοχλείται από κάποια συζήτηση που γινόταν στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

«Ήταν αυθόρμητη η κίνηση αυτή. Πραγματικά δεν το είχα δει αλλά όταν ακούω και ενημερώνομαι ότι έχει ειπωθεί κάτι όχι τόσο κομψό πρέπει να το δω. Κάτι μπορεί να μεταφερθεί λίγο διαφορετικά. Δεν είναι ωραίο να υπάρχει επίθεση σε μια εκπομπή που είναι ακριβώς απέναντι. Δε μετανιώνω για τίποτα γιατί δεν είπα κάτι που δεν ίσχυε. Δεν μετανιώνω. Δεν έχουμε μιλήσει με την Κατερίνα. Ακολουθιόμαστε στο instagram αλλά δεν έχουμε γνωριστεί όπως με τους περισσότερους. Δεν επικοινωνήσαμε. Δεν θεώρησα ότι υπάρχει λόγος να επικοινωνήσω προσωπικά αλλά το θέμα έληξε και όλα καλά», δήλωσε.

Όσον αφορά στα ποσοστά τηλεθέασης ανέφερε:  «Τα νούμερα με επηρεάζουν όπως επηρεάζουν όλους τους ανθρώπους που είναι στην τηλεόραση… Πιο πολύ με ενδιαφέρει το περιεχόμενο να έχει στιβαρότητα και μεστότητα…. Εδώ στην Αθήνα έμαθα πως πρέπει να δοκιμάζεις συνεχώς και αν τραβάει κάτι να το συνεχίζεις».

Παράλληλα, η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, και παραδέχτηκε ότι την ενοχλεί που κάποιοι πιστεύουν πως οφείλει να τον ευγνωμονεί.

«Η εκπομπή του Νίκου σε μια συγκεκριμένη ζώνη ασχολείται με ότι τηλεοπτικό υπάρχει. Μέσα σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προβληθεί είμαι και εγώ. Ενοχλούμαι όταν κάτι γίνεται με τη διάθεση να σε υποβαθμίσει. Αν αισθανόμουν ότι κάτι γίνεται για να με προσβάλλει θα είχα τοποθετηθεί διαφορετικά. Με χιούμορ έβλεπα πράγματα που εγώ έδινα στο πιάτο. Είτε μέσο του αυθορμητισμού μου, είτε από πράγματα που μπορεί να συνδέονταν.

Τότε, θυμάμαι είχε γίνει μία όμορφη σύνδεση με τον Σταθμό που ήμουν τότε και τον ΣΚΑΙ και είχα απαντήσει θετικά. Επειδή ήταν μία όμορφη επικοινωνία με σεβασμό, για αυτό συνέχισε να έχω καλή σχέση με τον Νίκο και πριν τον γνωρίσω. Για κάποιους ανθρώπους πρέπει να ευγνωμονώ τον Νίκο, αυτό με ενοχλεί. Είναι εμπαθές. Με τον Νίκο είμαστε τηλεοπτικά γειτονάκια, δεν είμαστε σε διαρκή επικοινωνία αλλά μου έδωσε μια πολύ ωραία συμβουλή».

Ακόμα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα σεξιστικά σχόλια που έχει δεχτεί. Ακόμα, θυμήθηκε την περίοδο ως δασκάλα στην Κρήτη, παραδεχόμενη πως λόγω της εμφάνισής της χρειάστηκε να δώσει έναν μικρό αγώνα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ