Θέση για το περιβόητο επεισόδιο με τον James Καφετζή στην εκπομπή της, αναγκάστηκε να πάρει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής “Ευτυχείτε” την πέτυχε σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ του καναλιού της, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να ξεφύγει αυτή τη φορά. Η ίδια τοποθετήθηκε επί του θέματος και προσπάθησε να μας πείσει πως δεν υπάρχει κάτι πίσω από αυτό και πως το θέμα θεωρείται λήξαν για την ίδια.

Μάλιστα, δικαιολόγησε τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης για τη συμπεριφορά του, η οποία κατά την Ιωάννα Μαλέσκου οφείλεται σε τηλεοπτική απειρία.

Όπως ανέφερε:

“Καλέ δεν ξέρω, εσείς θα μου πείτε. Κάνουμε μείζονα θέματα, πράγματα τα οποία δεν είναι σημαντικά, εννοώ άξια λόγου. Γιατί δεν συνέβη κάτι, απ’ όσο γνωρίζω.

Δεν μιλήσαμε με τον άνθρωπο καθόλου, αλλά το καταλαβαίνω γιατί δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία, είναι λογικό. Εννοώ ότι δεν είναι άνθρωπος της τηλεόρασης για να ξέρει. Σε καμία περίπτωση δεν νομίζω ότι το έκανε με αγένεια, αλλά και έτσι να συνέβαινε, εντάξει… μες στη ζωή είναι όλα.

Πιθανώς κάποιοι άνθρωποι δεν είναι αρεστοί σε όλους, είναι ανθρώπινο. Σε κάθε περίπτωση όμως, όταν τηρείς το συμβόλαιό σου, σε τιμά”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ